Sakaryaspor, Sultanbeyli Belediyespor maç sonucu

Sezonda namağlup yoluna devam eden Sakaryaspor Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldi


Sakaryaspor karşılaşmaya şu 11'li ile çıktı.
48    Ozan Öztürk    
4    Zafer Aydoğdu    
22    Fikret Topaloğlu    
23    Aytaç Ak    
8    Serdar Ümit Deniz    
9    Hakan Akman    
21    Ferhat Yazgan    
54    Talha Mayhoş    
3    Canberk Özdemir    
7    Abdülkadir Akyıldız    
10    Murat Hacıoğlu  

 

İşte maçtan dakikalar

15.dakikada sol kanattan gelişen atakla Talha Mayhoş’un ortasında kafa vuruşuyla takımı 1-0 üstünlüğe taşıyan isim Abdülkadir Akyıldız’dı.

1-0 lık üstünlüğün sonrasında biraz daha orta saha mücadelesine dönen karşılaşmada bir sonraki etkili atak da 26. dakikada Ferhat Yazgan’ın ara pasıyla Hakan Akman topla buluştu etkili olabilecek atak ofsayt kararı ile kesildi.

27.dakikada Sultanbeyli Belediyespor’dan 10 numaralı formasıyla Fatih Kılıç sarı kart gördü.

31.dakikada rakip kalemize etkili geldi. Ceza sahamızın sağ tarafından kullandıkları serbest vuruşta Ferhat Yazgan müdahalesiyle topu kornere gönderen isim oldu. Kullandıkları köşe vuruşunda ise topu kalecimiz Ozan tokatlayarak uzaklaştıran isim oldu.

34.dakikada Zafer’in top kaybının ardından ceza sahamıza doğru ilerleyen rakibini düşüren Aytaç Ak sarı kart ile cezalandırıldı.

35.dakikada yine Abdülkadir’le etkili geldik ama top rakip kalecinin kucağında kaldı.

36.dakikada sol kanattan Talha Mayhoş kale çizgisine kadar ilerledi. Abdülkadir’e ortaladığı topu Sultanbeyli Belediyespor defansı kornere uzaklaştırdı.

37.dakikada köşe vuruşunu kullanmak üzere topun başındaki isim  Murat Hacıoğlu’ydu. Murat’ın ortasında Aytaç Ak topu ağlarla buluşturan isim oldu ve bu golle 2 farklı üstünlük yakalandı.

43.dakikada kalecimiz Ozan Öztürk kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

45+1’de yine sol kanattan Talha’nın Ferhat’a çevirdiği topa Ferhat istediği vuruşu yapamadı.

İlk yarı 2-0 bitti
 
46.dakikada ikinici yarının ilk atağını Sultanbeyli Belediyespor geliştirdi ancak 10 numaralı formasıyla Fatih Kılıç vuruşu büyük farkla dışarı çıktı.

53.dakikada sağ tarafta Ferhat Yazgan korner direğine yakın bölgede yerde kaldı. Serbest vuruşta topun başına geçen Hacıoğlu’nun ortasında Aytaç’ın kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

55.dakikada sol kanattan Talha Mayhoş topu rakip ceza alanına kadar taşıdı. içeriye çevirdiği topta Murat Hacıoğlu - Abdülkadir Akyıldız paslaşması oldu. Abdülkadirin ağlara gönderdiği top yardımcı hakemin kalkan bayrağı ile gol değeri kazanmadı.

57.dakikada Hakan Akman’ın taraftarımızdan alkış alan mücadelesi sonrası top auta çıktı.

62.dakikada kalecimiz Ozan Öztürk’ün kullandığı degajda top Hakan Akman’a kadar ulaştı. Hakan’ın vuruşunda Sultanbeyli Belediyespor defansı topu kornere uzaklaştırdı.

63.dakikada soldan bu kez ortasını açan isim Canberk Özdemir’di. Canberk’in ortasında Aytaç kafayla topu ağlara göndermek istedi ancak top kalecide kaldı.

65.dakikada Teknik direktörümüz İsmail Cem Cambaz ilk oyuncu değişikliği hakkını Enes’i oyuna alarak  kullandı. Yedek kulübesine gelen isim ise 21 numaralı formasıyla Ferhat Yazgan oldu.

69.dakikada soldan enes ata ceze sahası ön çizgisindeki Serdar Ümit Deniz ile topu buluşturdu. Müsait pozisyondaki Serdar’ın sert vuruşu auta çıktı.

ikinci yarıda bu dakikaya kadar çok net bir şekilde rakibine kıyasla üstün bir oyun sergileyen takımımız özellikle kanatlardan etkili ataklarla gelmeye çalıştı.

74.dakikada geliştirdiğimiz kontra atakta Abdülkadir topu soldaki Enes’e ulaştırdı Enes’in pasında içerde Murat Hacıoğlu vuruşunu yaptı ancak kalecinin başarılı kurtarışının ardından bu top korner olarak değer kazandı.

77.dakikada Hakan Akman saha kenarına gelirken yerine 99 numaralı formasıyla Erçağ Evirgen oyuna dahil oldu.

85.dakikada ise son oyuncu değişikliğimizde Abdülkadir yerini Hüseyin Altuğ Taş’a Bıraktı.

86.dakikada Murat Hacıoğlu’nun kullandığı köşe vuruşunda Zafer kafa vuruşuyla takımımızı 3 farklı üstünlüğe taşırken bu sezon kendisinin de 3. golünü kaydetti

Maç 3-0 sona erdi.

Maçta, 15 Temmuzdaki gayretlerinden dolayı Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'a, Sakarya büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu'na ve Emniyet Müdürü Osman Babadağı'na  plaket verildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]