Sakaryaspor, Payasspor ile karşılaştı

Sakaryaspor,  Spor Toto 3.Lig'in 23.haftasında kendi sahasında  Payasspor ile karşılaştı.

Sakaryaspor-Payasspor'u 2-0 yendi. Atatürk Stadında oynanan müsabakayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve çok sayıda futbolsever takip etti.

 Serkan Ergün , Barış Çardaklı ve Şenol Bektaş'ın yönettiği müsabakayı Sakaryaspor Aytaç'ın 37. Dakikada ve Erçağ'ın 57nci dakikada penaltıdan attığı golle 2-0 kazandı.  
Sakaryaspor maça Bora , Canberk, Zafer, Serdar Ümit, Hüseyin Altuğ, Fikret, Aytaç, Talha, Fatih , Mümin, Erçağ 11 'ı ile çıktı. Konuk ekip ise maça Ahmet, Yunus Emre , İzzettin , Hüseyin, Muhammet Ali , Orçun, Deniz, Fatih, Vehbi Furkan , Oğuzhan, Eşref 11 'i ile maça çıktı.  Payasspor'u 2-0 yenen Sakaryaspor puanını 42'ye çıkarttı

Maçtan dakikalar


8.dakikada Serdar’ın kendi yarı alanımızdan gönderdiği ara pasta Mümin etkili oldu.

11.dakikada tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vuruş kullanmak üzere topun başına Erçağ geçti. Erçağ'ın vuruşu barajdan sekti. Sağ kanatta topla buluşan Altuğ içeriye ortaladı. Mümin'in kafa vuruşu etkisiz oldu.

17.dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Serdar içeriye ortaladı. Uzak direkte Zafer topa yetişemedi.

18.dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Mümin kaleciyle karşı karşıya kaldı. Mümin’in vuruşunda kaleci başarılı oldu.

19.dakikada Serdar’ın ortasahadan gönderdiği yüksek ara pasta yine Mümin topla buluşan isim oldu. Ancak yardımcı hakem bu pozisyon için de bayrağını kaldırdı.

24.dakikada Talha kendi taşıdığı topu sol kanattan çok iyi ortaladı bu pozisyonda kaleci boşa çıktı ve top sağ kanatta erçağa kadar geldi. Erçağ'ın içeriye çevirdiği topta boş kalenin önünde Payas defansı başarılı oldu.

26.dakikada köşe vuruşu için topun başına Talha geçti talhanın kullandığı köşe vuruşunda kaleci çıktı ve çift yumrukla topu uzaklaştırdı.

27.dakikada sol kanatta Fatih kendi taşıdığı topu çok iyi ortaladı. Ceza sahasında Talha bomboş pozisyonda yükseldi Talha'nın kafa vuruşu üstten auta çıktı.

29.dakikada Payas ceza alanı önünde sakatlanan Payaslı futbolcu nedeniyle oyun yaklaşık 2 dakika durdu.

33.dakikada Payasspor’da sakatlığı sebebiyle oyundan alınan oyuncu 17 numaralı formasıyla Orçun olurken yerine giren oyuncu 21 numaralı formasıyla Ali oldu.

34.dakikada yine sağ kanattan bu efer Canberkle etkili geldik. Canberk’in ortasında Mümin’den önce deans etkili oldu. ve bu pozisyondan yararlanamadık.

35.dakikada sağ kanattan köşe vuruşunu kullanmak üzere topun başına Talha Mayhoş geçti. Talha’nın içeriye ortaladığı topta iyi pozisyon alan Ayta Ak yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturmayı başarıdı. Bu golle takımımız 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 3 dakikalık uzatma bölümü eklendi.

Uzatma dakikalarının ilkinde rakip ceza alanın sağ çaprazında tehlikeli bir noktada serbest vuruş kazandık. Erçağ'ın kullandığı serbest vuruşu kaleci son anda çıkardı.

Uzatma dakikalarının sonlarına doğru Payasspor’da 23 numaralı Deniz sarı kart gören isim oldu. ve karşılaşmanın ilk yarısı bu pozisyonun ardından sona erdi.

ikinci yarının hemen başında Payasspor kalemize etkili geldi. Bora'yı da aşan topta boş kalede topu filelerle buluşturamadılar ve bu pozisyondan sonuç alamadılar.

50.dakikada sağ kanattan açılan ortada rakip defansın elle müdahalesi ve karar penaltı. topun başına Erçağ Evirgen geçti. Erçağ penaltı vuruşunu gole çevirdi ve durumu 51. dakikada 2-0’a getirdi.

53.dakikada Hüseyin Altuğ Taş ve 55.dakikada Fatih özçelik ile ceza alanı içinde çok etkili ataklar geliştirdik ancak bu ataklarda üçüncü golü bulamadık.
 
60.dakikada Payasspor ikinci oyuncu değişikliğinde Oğuzhan yedek kulübesine gelirken yerine 29 numaralı formasıyla  Mustafa oyuna dahil oldu.

64.dakikada Talha Mayhoş kaleyi karşıdan gördü. Talha’nın sert şutu direğin hemen yanından dışarı çıktı.

74.dakikada Talha Mayhoş sağ çaprazdan kaleye çok sert vurdu. Kalecinin çeldiği top direktön döndü pozisyonu takip eden erçağ tıopu tekrar kaleye gönderdi ancak payas defansı topu çizgiden çıkardı. bu pozisyonda 3.gole çok yaklaştık.

81.dakikada ilk oyuncu değişikllğimizde maçın başarılı isimlerinden Fatih Özçelik oyun alanının dışına gelirken yerine 5 numaralı formasıyla Ceyhun Yelkenci dahil oldu.

86.dakikada ikinci oyuncu değişikliğimizde 11 numaralı formasıyla Enes Ata oyuna dahil olurken yedek kulübesine gelen isim Mümin Aysever oldu.
90 dakikanın sonuna 4 dakikalık ek süre eklendi.

Uzatmanın ilk dakikasında son oyuncu değişikliğimizde Canberk Özdemir yerini Ahmet Aktaş’a bıraktı.

Uzatmanın geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşmayı 2 gollü üstünlükle Sakaryaspor kazandı
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]