Sakaryaspor, Muğlaspor ile karşılaştı

Sakaryaspor, Spor Toto 3.Lig’in 16ncı haftasında kendi sahasında Muğlaspor’u ağırladı.

Karşılaşma dün yaşanan hain terör saldırısındaki kayıplarımız için saygı duruşunun ardından Erçağ evirgen’in  vuruşuyla takımımız maça başladı.

 

Maça istekli başlayan taraf yeşil siyahlılarımızdı. 4.dakikada serdarın serbest vuruşta içeriye ortaladığı topta Zafer kafayı vuran isim oldu. Ancak bu top kalecinin kucağında kaldı.

 

6.dakikada ceza sahamızı karşıdan gören bir noktadan muğlaspor takımı serbest vuruş kullandı. içeriye oratalanan topta kafa vuruşu farklı auta çıktı.

 

9.dakikada Erçağ’ın ortasında Enes Ata 11 numaralı formasıyla yerde kaldı. Ceza sahası çizgisinden kullanılan serbest vuruşta topun başına Serdar geçti. Serdar’ın vuruşunda barajın üstünden kaleye gönderdiği top çok az farkla dışarı çıktı.

 

13.dakikada muğlaspor, ceza sahamıza doğru atılan bir ara topta kalemize tehlikeli geldi. Ancak bu pozisyonda yardımcı hakemin bayrağı kalktı.

 

14.dakikada sol kanattan etkili bir atak geliştiren muğlaspor içeriye çevrilen topta gole çok yaklaştı. ANcak kalecimiz Ozan bu pozisyonda başarılı oldu ve gole izin vermedi.

 

15.dakikada sağ kanattan Erçağ ile etkili geldik. Erçağın rakibini geçerken yaptığı hamleyi maçın hakemi faul olarak değerlendirdi.

 

18.dakikada yüzde yüz bir gol pozisyondan faydalanamadık. Erçağın müthiş mücadelesi ve şık pasıyla enes’e aktardığı topu enes içeriye çevirdi. İçeride Serdar Ümit Deniz kaleye çok yakın mesafeden topu ağlarla buluşturamadı.

 

20.dakikada fikretin sağ kanattan açtığı ortada kafayı vuran anıl çetin oldu. Defansa çarpıp yükseklik kazanan top direkten döndü. yine çok yaklaştığımız bir pozisyonda golü bulamadık.

 

27.dakikada çok şık ve isabetli paslarla rakip kaleye yaklaştık ceza yayından Erçağın vurduğu şut az farkla dışarı çıktı.

 

32.dakikada ortasahada Altuğ’un kaptırdığı top sonrası kontra atakla kalemizde tehlike yaşadık. Ancak bu pozisyonu muğlaspor gole çeviremedi.

 

ilkyarı 0-0’lık sonuçla tamamlanırken  baskılı oyunumuzda çok önemli gol pozisyonlarımızdan yararlanamadık. Muğlaspor ise daha çok kontra ataklarla kalemize gelmeye çalıştı.

 

İkinci yarının hemen başında sol kanatta Enes Ata ile etkili olduk. Enes’in isabetli şutunda kaleci gole izin vermedi.

 

48.dakikada bir arapasta muğlaspor çok tehlikeli geldi. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Ozan rakibinin alanını daralttı ve

top auta çıktı.

 

49.dakikada sol kanatta kazandığımız serbest vuruşu kullanmak üzere serdar topun başına geçti. Serdar’ın ortasında ceza sahasında yaşanan karambolde yine gole çok yaklakştık. Ancak bu pozisyondan da sonuç alamadık.

 

53.dakikada ceza sahamızın sağ çaprazından açılan ortada içeride muğlaspor gole yaklaştı. Ancak kalecimiz Ozan bu pozisyonda kalesini doğru zamanda terkederek golü önledi.

 

54.dakikada sağ kanattan gelişmekte olan muğlaspor atağını serdar ümit deniz müdahalesiyle kesti. Bu pozisyonda rakibi yerde kalırken karşılaşmanın hakemi Serdar’ı sarı kartla cezalandırdı.

 

56.dakikada ilk oyuncu değişikliğimizi gerçekleştirdik. 14 numaralı formasıyla Anıl Çetin yedek kulübesine gelirken, 10 numaralı formasıyla Murat Hacıoğlu oyuna dahil oldu.

 

58.dakikada sağ kanattan fikret uzun bir taç atışı kullandı zaferin arkaya ilettiği topta Serdar ümit deniz topla buluştu. Serdar’ın vuruşunda top defanstan geri döndü. Bu dakikada yine gole çok yaklaştık.

 

65.dakikada sol kanattan serdar Ümit Deniz etkili geldi. Ortasında kaleci topun kontrolünü sağlayamadı ve top Erçağ’ın önünde kaldı. Erçağ topu ağlarla buluşturdu ve takımımızı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

 

68.dakikada ise rakip ceza alanındaki baskımız rakibimizi hataya zorladı ve ters bir yüksek topta muğlaspor’un kendi kalesine golüyle durum 2-0’a geldi.

 

72.dakikada ikinci oyuncu değişikliğimizde 11 numaralı formasıyla enes ata saha kenarına gelirken sakatlığından dolayı takımdan uzun süre ayrı kalan Hakan Akman 9 numaralı formasıyla oyuna dahil oldu.

 

80.dakikada son oyuncu değişikliğimizde Abdülkadir Akyıldız 7 numaralı formasıyla oyuna dahil oldu saha kenarına gelen isim ise Hüseyin Altuğ Taş oldu.

 

Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma eklendi bu  4 dakikada başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşmayı 2-0’lık skorla tamamlayarak 3 puanı alan taraf biz olduk

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]