Sakaryaspor, ligi ikinci olarak tamamladı

Sakaryaspor, ligin 34’ncü haftasında Maltepe ile karşı karşıya geldi.

T.F.F. Spor Toto 3.Lig 3. Grupta 2017-2018 sezonunun 34. Hafta Müsabakasında Sakaryaspor evinde Maltepespor’u konu etti.

Teknik Direktör Osman Özdemir ile yakaladığı çıkış ile Play-Offu garantiyelen Sakaryaspor , Ligde kalma mücadelesi veren Maltepespor’ karşısında maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamladı.

Sakaryaspor A.Ş.-Maltepespor Müsabakasını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İş adamlarından Orhan Kocabıyık, Enver Toçoğlu ve sporseverler izledi.

Adapazarı Atatürk Stadında oynanan müsabakayı Ramazan Keleş, Kerem Yükünç, Murat Şener Hakem üçlüsü yönetti. Sakaryaspor maça Hüseyin Bilge, Zafer Aydoğdu,Serdar Ümit Deniz, Enes Ata, Hüseyin Altuğ Taş, Ferhat Yazgan, Fikret Topaloğlu, Aytaç Ak, Abdurrahman Canlı, Fatih Özçelik ce Coşkun Yılmaz’dan oluşan kadro ile çıktı.

Orhan Gençer Teknik Direktörlüğündeki Maltepespor ise ; Emre Aydın, Kerim Deler, Sertaç Kayatekin, Feyyaz Yaşar, Hacı Ömer Doğru, Emrah Gülen, Eren Can Özçelik, Hasan Dülgeroğlu, Emre Avcı, Samet Eker ve Egemen Kulaç’tan oluşan kadro ile Sakaryaspor karşısında başarı aradı.

Play-Off'u garantileyen Sakaryaspor, Maltepespor karşısında maça hızlı başladı. Yeşil-Siyahlı ekip, Fatih Özçelik’in attığı golle 1-0 öne geçti. Maltepespor 11.Dakikada aslen Sakarya’lı olan ve bir dönem Sakaryaspor’da da forma giyen Hacı Ömer Doğru’nun attığı golle skoru eşitledi. (1-1). Sakaryaspor 31. Dakikada Ferhat Yazgan’ın attığı golle 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi. (2-1).

55. dakikada  Sakaryasporumuzun oyuncusu Enes Ata'nın golüyle durum 3-1 oldu.

Karşılaşma 3-1 sona erdi.

Lig 2. olarak adını Play-Offa yazdıran Sakaryaspor’un play-offtaki rakibi 56 puanla ligi 5. Sırada bitiren Bayrampaşaspor oldu. Play-Offtaki diğer maç ise


Darıca G.Birliği ve Diyarbekirspor arasında oynanacak. Grubumuzda Afjet Afyonspor’un 2.Lig’e çıkarken , Maltepespor, Denizli B.Ş.B. Spor Kulübü ve Orduspor ise 3.Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen takımlar oldular.

Play Off Yarı Final 1. Maçlar:

4 Mayıs Perşembe Play Off Yarı Final

2. Maçlar: 8 Mayıs Pazartesi

Play Off Finaller: 13 Mayıs Cumartesi - 14 Mayıs Pazar

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]