Sakaryaspor-Karşıyaka maçının biletleri satışa çıkıyor

26 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00'da Gebze Aleattin Kurt Stadyumu'nda sezonun ilk haftasında oynayacak olan Sakaryaspor-Karşıyaka maçının biletleri 25 Ağustos Cuma günü 11:00'den itibaren Eski Sakarya Atatürk Stadyumu Bilet Gişeleri'nde satışa çıkacak.

Maç günü de Gebze Aleattin Kurt Stadyumu'nda satışı devam edecek olan biletlerin fiyatları açıklandı.

Maraton: 20 TL
Kapalı Kale Arkası: 15 TL
Açık Kale Arkası: 15 TL

Sakaryaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada: ''Öncelikli olarak Maraton Tribününün biletleri satılacak olup Maraton Tribünü biletlerinin tükenmesinin ardından diğer tribünlerden bilet satışı yapılacaktır. Kombine kart sahibi taraftarlarımız gişedeki personele kombine kartını ve T.C. kimliğini göstererek biletlerini bedelsiz olarak temin edebileceklerdir. 1 adet kombine ve 1 adet T.C kimlikle 1 adet maç bileti bedelsiz olarak alınabilecektir.'' denildi.

Hakemler Belli Oldu

26 Ağustos Cumartesi günü sezonun ilk maçında Karşıyaka ile oynayacağımız müsabakayı yönetecek hakemler belirlendi. Karşılaşmanın orta hakemliğini İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serdar Akkoçoğlu yapacak. Akkoçoğlu'nun yardımcılıklarını ise Armağan Çekinmez, Ali Uğurtan Demirtaş ve Barkın Kara üstlenecekler.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]