Sakaryaspor geriye düştü ama yılmadı

Sakaryaspor evinde ağırladığı Orhangazispor'u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Sakaryaspor, kendi evinde karşılaştığı Orhangazispor'uetkili bir oyunla 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Orhangazispor henüz 2. dakikada Habib Uzun'un golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Sakaryaspor kalesine tekrar tehlikeli bir atak gerçekleştiren Orhangazispor'da Habib Uzun'un şutu bu kez direkten döndü. Bu pozisyondan sonra ataklarını sıklaştıran Sakaryaspor aradığı golü 8. dakikada Burak Göksel'in dışarı çevirdiği topa düzgün vuruş yapan Mustafa Cevahir durumu eşitledi 1-1.

İlk yarıda başka gol olmayanıca karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Sakaryaspor üst üste girdiği pozisyonlardan faydalanamadı. Karşılaşmanın 60. dakikasında kazanılan penaltıda topu ve kaleciyi ayrı köşeye yollayan Feyyaz Aydil, Sakaryaspor'u 2-1 öne geçirdi. Golden sonra baskısını arttıran Sakaryaspor, 72. dakikada kullanılan korner vuruşunda cezasahası dışına gelen top yerden sert vuruş yapan Mustafa Cevahir topu ağlara gönderdi ve durumu 3-1'e getirdi. Karşılaşmanın geriye kalan kısmında başka gol olmayınca maç 3-1 Sakaryaspor'un üstünlüğü sona erdi.

Bu sonucun ardından puanını 17'ye çıkaran Sakaryaspor, ligde 3. sıraya yükseldi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]