Sakaryaspor final öncesi son engelde

U19 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Sakaryaspor, Nazilli Belediyespor’u 4–0’la geçerken; Atakum Belediyespor ile 1–1 berabere kaldı. Grubun son maçında 21 Nisan Perşembe günü, saat 15.00’da Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, mücadeleyi kazanması halinde final maçına çıkacak.

Antalya WOW Topkapı Palace Otel Sport Center’da gerçekleştirilen U19 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Sakaryaspor, ilk iki maçında yenilgi yüzü görmedi. Şampiyonanın ilk gününde Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’u 4–0 ile geçen temsilcimiz Sakaryaspor, ikinci maçında ise Samsun temsilcisi Atakum Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Sakaryaspor grubun son maçında 21 Nisan Perşembe günü saat 15.00’da Sivas Belediyespor ile grup liderliği için kozlarını paylaşacak. İki grupta lig usulü gerçekleştirilen şampiyonada grubu lider bitiren takımlar finalde şampiyonluk için mücadele edecek.

Sıradaki Rakip Sivas
Turnuva hakkında değerlendirmelerini paylaşan Sakaryaspor U19 Takımı Antrenörü İsmail Öz, “Yoğun bir lig döneminin ardından Türkiye Şampiyonası’nda boy gösteriyoruz. Şampiyonaya 4-0’lık bir galibiyet ile başladık. Ardından Atakum Belediyespor ile 1–1 berabere kaldık. Şimdi grubumuzda son maçımızı 21 Nisan Perşembe günü Sivas Belediyespor ile oynayacağız. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılarak finale kalan taraf olacağız” ifadelerini kullandı.

Kupa Sakarya’ya Gelecek
Kupayı Sakarya’ya getirmek istediklerini belirten Antrenör Öz, “İlk olarak Sivas Belediyespor engelini aşıp, 23 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan final maçının ardından kupayı Sakarya’ya getirmek istiyoruz. Oyuncularımızın moral ve motivasyonları yerinde. Şehrimizde bizden güzel haberler bekliyor. Hemşerilerimiz sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. İnşallah bize gösterilen ilgi ve desteği kupayla taçlandıracağız” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]