Sakaryaspor, Bergama Belediyespor ile karşılaştı

Sakaryaspor, kendi sahasında Bergama Belediyespor'u ağırladı.

Sakaryaspor, Spor Toto 3.Lig’in 19’ncu haftasında Bergama Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maç 1-1 berabere bitti.

Yeşil-Siyahlı takımda Serdar Ümit Deniz ve yanı sıra kart cezalıları Mümin Aysever ile Canberk Özdemir maçta yer almadı.

STAT: Sakarya Atatürk
HAKEMLER: Ramazan Keleş, Ali Tuna, Hasan Erdoğan

 SAKARYASPOR: Hüseyin Bilge, Fikret Topaloğlu, Burak Bekaroğlu, Zafer Aydoğdu, Ahmet Aktaş, Erçağ Evirgen, Fatih Özçelik, Fahri Tatan, Ceyhun Yelkenci, Murat Hacıoğlu, Coşkun Yılmaz T.DİREKTÖR: Tuncay Şanlı

BERGAMA BLD.: Süleyman Genal, Emre Tosun, Ramazan Altıntepe, Alican Buruk, Oğuzhan Palas, Hüseyin Teker, Harun Tutum, İlyas Ekiz, Aykut Karaman, Gökhan Şahin T.DİREKTÖR: Durmuş Ali Çolak

ilk dakikada sağ kanattan erçağ evirgen rakip kaleye çok iyi sokuldu ancak defansın son anda müdahalesi ile top kornere çıktı. 

Köşe vuruşunu kuallanan Murat Hacıoğlunun ortasında rakip defans topu uzaklaştırmayı başardı. 

5.dakikada Murat Hacıoğlu yerde kaldı hakem pozisyonu faul olarak değerlendirdi ve 14 numaralı formasıyla Harun sarı kart gördü.  

10.dakikada sol kanattan Fatih Özçelik çok hızlı ilerledi ve ceza yayında top Fahri Tatan’la buluşturmayı başardı.

Fahri’nin sert vuruşu defansa çarptı ve kornere çıktı.

12.dakikada bu sefer rakip kalenin sağ tarafında ceyhun’la etkili olduk ancak bu pozisyondan da sonuç alamadık.

Maçın ilk yarısının genel olarak orta saha mücadelesi şeklinde devam etti. 

27.dakikada sağ kanatta erçağ topa sahip olan isimdi.

Ortasında bergama belediyespor kalecisi, Coşkun’dan önce topu kontrol etti. 

 

31.dakikada Murat Hacıoğlu’nun ortasında coşkun kafayla yopu ağlara göndermek istedi ancak kaleci topu uzaklaştırdı. Dönen topta Erçağ Evirgen'in vuruşu ise ağlarla buluştu ancak önceki pozisyonda Coşkun’un kaleciye müdahalesini faul olarak değerlendiren hakem bu golü geçersiz kıldı. 

33.dakikada ceza sahamızın sağ tarafında bir arapasla topla buluşan İlyas kalecimiz Hüseyin Bilge’nin sağından topu ağlarla buluşturmayı başardı ve takımını 1-0lık üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. 

Golün hemen sonrasında 36. dakikada sağ kanattan Erçağ kale çizgisine kadar inerek ortasını yaptı. içeride topu vole ile kaleye vuran Fatih oldu ancak bu top defansta kaldı. 

38.dakikada ise bu sefer sağ kanattan ahmet aktaş ortayı açan isimdi. Ahmet’in ortaasında içeride coşkun topu voleyle kaleye gönderdi ancak bu pozisyonda da kaleci başarılı.   Üstüste ataklarımızın ardından rakip ceza alanının sağ çaprazında ceza sahası çizgisi üzerinde ceyhun yerde kaldı. Çok tehlikeli bi yerden frikiği kullanmaz üzere topun başına murat hacıoğlu geçti. Muratın vuruşu barajdan sekip kornere çıktı.

40.dakikada Murat Hacıoğlunun kullandığı köşe vuruşunda kafayı vuran isim burak bekaroğlu oldu ardarda kaleciden dönen vuruşlarımızın hiç biri golle sonuçlanmadı.   İlk yarının sonuna 2 dakikalık uzatma eklendi. bu iki dakikada da gol sesi çıkmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı bergama belediyespor’un 1-0lık üstünlüğüyle tamamlandı.   ikinci yarıya hızlı başlayan taraf yeşil siyahlılarımız oldu henüz 50.dakikada erçağın sağ çaprazdan şutu çok az bir farkla üstten dışarı çıktı.

52.dakikada fikret’in etkili arapasında fatih topla buluşabilseydi çok tehlikeli olacaktı ancak fatihten önce kaleci topu kontrol etti.   54.dakikada yaptığı müdahale sonrası Zafer Aydoğdu sarı kart dören oyuncumuz oldu. 

 55.dakikada sağ kanattan etkili bir noktadan serbest vuruş kullanmak üzere topun başına fatih özçelik geçti. ancak ortası sonuçsuz kaldı. 

58.dakikada sağ kanattan erçağ içeriye ortaladı coşkunun indirdiği topta murat tehlikeli olabilecek noktada topla buluştu ancak maçın yardımcı hakemi ilk pozisyon için ofsayt kararı verdi.   59.dakikada ilk oyuncu değişikliğimizde 6 numaralı formasıyla fahri tatan oyun alanının dışına gelirken yerine hüseyin altuğ taş oyuna dahil oldu. 

60.dakikada yarısahadan burak bekaroğlu ortaladı sol kanatta murat hacıoğlu topla buluştu. Murat’ın açtığı ortada coşkun yükseldi ve başarılı bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. Durumu 1-1e getiren golü kaydetti.   Golü bulduktan sonra ataklarımızı iyice arttırdık. Erçağ fatih ve muratla geliştirdiğimiz önemli ataklardan sonuç alamadık.   70.dakikada ahmet aktaş rakibine yaptığı hamle sonucu sarı kart gördü. 

73.dakikada ise coşkun ve ilyas arasında bir gerginlik yaşandı. iki oyuncuyu da sarı kartla cezalandıran hakem ikinci sarı kartı olduğu için ilyası oyun dışı bıraktı. Bergama belediyespor bu dakikada 10 kişi kaldı.   Kalan son 20 dakikada rakip kaleyi abluka altına almamıza rağmen gol bulamadık. maçın sonuna 7 dakikalık uzatma eklendi ve maç 1-1’lik skorla sona erdi

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]