Sakaryaspor-Bayrampaşaspor maçı

Sakaryaspor evinde ağırladığı Bayrampaşaspor'u 2-1 mağlup etti.

Sakarya Atatürk Stadı’nda 13.30’da başlama düdüğüyle birlikte maça başlayan taraf rakip Bayrampaşaspor oldu.

Karşılaşmaya topun kontrolünü elimizde tutan taraf olarak ve isabetli paslarla başladık ve sonucunda 4.dakikada ilk etkili atağımızda sağ kanattan ilerleyen Erçağ kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak yardımcı hakem bu pozisyon için ofsayt bayrağını kaldırdı.

8.dakikada yine Erçağ gole çok yakın durumda topla buluştu ancak bu pozisyonda da karar ofsayt oldu.

13.dakikada Serdar orta saha çizgisinden çok iyi bir arapas gönderdi. Topa hareketlenen ise takımımızın hücum hattından Abdulkadir ve Erçağ oldu ancak yetişemedikleri topu kaleci kontrol etti.

17.dakikada da Serdar Ümit Deniz'in ortasahadan uzun arapasında abdülkadir topa hareketlenen isim oldu. Bu pozisyonda da yardımcı hakemin bayrağı havadaydı.

28.dakikada rakip ceza alanının sol tarafından Abdülkadir etkili ilerledi. İçeriye çevirdiği sert top Erçağ ile buluşmadı ve bu pozisyondan da yararlanamadık.

30.dakikada Bayrampaşa, ceza sahamızın sağ tarafından tehlikeli olabilecek mesafeden serbest vuruş kullandı. Zafer’in uzaklaştırdığı topta takımımız rakip yarı alanda çok hızlı çoğaldı talha taşıdığı topu abdülkadire iletti. Abdülkadir topu ağlarla buluşturdu ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı

32.dakikada yine hızlı geldik. kaleyi karşıdan gören noktadan Erçağ'ın vuruşu sonrası rakip ceza sahasında oluşan karambol sonucu top kalenin sağ tarafında kaleye çok yakın noktada Fikret’in önünde kaldı ve 22 numaralı formasıyla Fikret Topaloğlu takımımızı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golün hemen ardından Bayrampaşa kalemize etkili bir kontra atakla geldi. arapasta kalecimiz Ozan'la karşı karşıya kalan rakip forvetin vuruşunu kalecimiz Ozan çok iyi bir zamanlamayla kalesini terkederek önledi.

İlk yarının kalan kısmında yine topu çok az rakibe bırakan yeşil siyahlılarımız maça üstün taraf olarak devam etti.

İlkyarının sonuna 2 dakikalık uzatma bölümü eklendi ve soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gittik.

İkinci yarının hemen başında 46.dakikada rakibimiz ceza sahamıza etkili geldi. Sol kanattan verilen pasta dönerek yapılan şık vuruşta kalecimiz Ozan çok başarılı bir kurtarışa imza attı.

49.dakikada kalecimiz Ozan kale vuruşunu kullandı rakip defansın kafasından seken top sağ kanatta Erçağ'ın önüne düştü. Erçağ'ın içeriye çevirdiği top Abdülkadirle buluşmadı defans araya girdi. Önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadık.

51.dakikada ortasahada topu kazanan isim Serdar oldu. sağ tarafta Abdülkadir'le topu buluştrudu. Abdülkadir kale çizgisinden içeriye kadar sokuldu. ancak topu istediği gibi ortaya çeviremedi. Sonrasındaki köşe vuruşundan da yararlanamadık. Bu dakikalarda özellikle sağ kanattan önemli ataklar geliştirdik. Ancak hücum hattımız topun sürekli rakip ceza sahasına yakın bölgelerde olduğu bu dakikalarda son vuruşu yapacak poziyonları elde edemedi.

61.dakikada yine sağkanattan önemli bir atak geliştirdik. ancak Erçağ'ın pozisyonunda Bayrampaşa defansı topu kornere uzaklaştırdı. Talha’nın kullandığı köşe vuruşunda Zafer'in kafa vuruşu kalenin üstünden az farkla auta çıktı.

64.dakikada Serdar Ümit Deniz’e yaptığı hamle sonrası Bayrampaşa’da sarı kart gören oyuncu 7 numaralı formasıyla Bülent oldu.

66.dakikada yine sağ kanatta Talha Mayhoş topla buluştu rakibinin soluna çekip kaleye vurduğu top kalenin sağından az farkla auta çıktı.

70.dakikada Serdar Ümit Deniz rakip ceza alana yakın bölgede topun sahibi oldu yine sağ kanattan abdülkadir’le geliştirdiğimiz atak köşe vuruşuyla sonuçlandı. Talha Mayhoş’un kullandığı köşe vuruşunda Erçağ’ın kafa vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

79.dakikada Bayrampaşa'da 7 numaralı formasıyla Bülent yerini takımın 9 numarası Ziya’ya bıraktı.

80.dakikada Serdar'ın pasıyla ceza sahasının sol tarafında topa gelişine vuran Erçağ oldu Bayrampaşa kalecisi topu zorlukla kornere çıkardı.

82.dakikada ilk oyuncu değişikliğimizi gerçekleştirdik. 7 numaralı formasıyla Abdülkadir Akyıldız oyundan alınırken yerine 20 numaralı formasıyla Furat Koç oyuna dahil oldu.

84.dakikada takımımızda sarı kart gören oyuncu Furat Koç.

87.dakikada rakip takımda oyuncu değişiklikleri oldu. Soner yerini Fahri’ye Hüseyin ise yerini 8 numaralı Hüseyin Erguvan’a bıraktı.

88.dakikada Takımımızın ikini oyuncu değişikliğinde Talha yerini 33 numaralı formasıyla Hacı Ömer Doğru’ya bıraktı.

84.dakikada rakip ceza alanının sağ tarafında Erçağ topla buluştu şık çalımlarıyla rakibini etkisiz bırakan erçağın pasında içeride Hacı Ömer Doğru’ya gol için sadece topa dokunmak kalmıştı. Hacı Ömer’in golüyle maçta durum 2-0 oldu.

87. dakikada Bayrampaşa'nın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Furkan Çil farkı 1'e indirdi. 2 - 1


3.ve son oyuncu değişikliğimizde Ferhat Yazgan Anıl Çetin’in yerine oyuna giren isim oldu.

Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma bölümü eklendi. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-1 üstünlüğümüzle tamamlandı.  


İşte Sakaryaspor'un kendi evinde Bayrampaşaspor'u 2-1 mağlup ettiği A Spor'dan canlı yayınlanan maçın özeti:
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]