Sakaryaspor Başkanı Gürses, açtı ağzını yumdu gözünü

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Rüstemler Tesisleri'nde basınla bir araya gelen Başkan İsmail Gürses, ilk olarak Sakaryaspor'un mobil uygulaması Mobil54'ü tanıttı.

Mobil 54 uygulaması

Başkan Gürses yaptığı açıklamada, "Sakaryaspor, artık mobil cihazlarda. Uygulamayı indiren taraftarlarımıza anlık bilgiler artık kolaylıkla ulaşabilecek. Tüm taraftarlarımızdan bu mobil54 uygulamasını indirmelerini istiyorum" dedi.

"Herkes yalan"

Sakaryaspor'u bir tek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun desteklediğini söyleyen Gürses, "Bu takım işadamlarıyla veya işadamları olmadan yolun sonuna varacaktır. Her ortamda dile getirdiğim gibi tekrardan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç'a şükranlarımı sunuyorum. Geriye kalan herkes yalan. Şu süreçte de çözüm için çaba sarf eden Zeki Başkan'dır" şeklinde konuştu.

Yeni Sakarya Stadı

Sakaryaspor'un yeni stadının yapımının yavaş ilerlemesinden yakınan Başkan Gürses, "Geçtiğimiz haftalarda yeni stadda yapılan kahvaltıda sayın valimiz ve milletvekillerimiz vardı. Yapımına ilk başlanan stad bizim stadımızken, en sona kalan, en kötü stad yine bizim stadımızdır. Bunu belirtmemize rağmen o gün bu gündür dönüp cevap vermediler. Varlıklarını ve yokluklarını, sizlerin ve Sakaryasporlu taraftarların takdirine bırakıyorum. Umarım önümüzdeki sezona bu stad yetişir" dedi.

Belediyeler ve SATSO'ya eleştiri

SATSO'ya eleştirilerde bulunan İsmail Gürses, "Göreve geldiğimiz günden beri yönetim kurulundaki arkadaşlardan ve Zeki Toçoğlu'ndan destek alabildik. O kadar belediyemiz ve STK'larımız var ama hiçbirinden destek alamadık.  Bunların en başında SATSO geliyor. Ben SATSO üyelerine bundan sonra yurtdışından Türkiye'ye gelebilecek ve üyelerine bulunduğu şehirden hizmet verecek bir başkan seçmelerini temenni ediyorum. Sakaryaspor A.Ş. bu şehrin en büyük markasıdır. Sakarya'da birçok sanayi kuruluşu var. Sıkıntıyı biz yaşıyoruz, kokuyu biz çekiyoruz ama bir kuruş delikli para yardımda bulunan yok" dedi.

Başkan İsmail Gürses son haftalarda ortaya çıkan "Takım parasını alamadığı için puan kayıpları yaşandı" şeklindeki iddialarında asılsız olduğunu söyledi.

Mobil 54 Nedir?

Mobil54 Sakaryaspor'un resmi uygulamasıdır.
Uygulama içerisinde takımdan haberler, kadro, canlı skor, destek veren esnaf listeleri yer alıyor.
Uygulamayı indiren Sakaryaspor sevdalıları takımlarına destek olmanın yanı sıra Sakarya'lı esnafların taraftara özel olarak verdiği indirimlerden de yararlanabilecek. Sakaryaspor'a destek vermek için aşağıdaki linklerden uygulamayı telefonunuza yükleyebilirsiniz
App Store ➡ https://goo.gl/mQXG6z
Google Play ➡ https://goo.gl/yzrVMI

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]