Sakaryaspor Başkanı Aydın, taraftara ateş püskürdü

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın düzenlediği basın toplantısında bazı taraftarlara ateş püskürdü. Başkan Aydın kendisini istifaya çağıran bazı taraftarlar hakkında sert cümleler kullandı. Başkan Aydın "3-5  k... kırık Sakaryaspor'un yönetimini belirleyemez" dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Sakaryaspor'da Başkan Selahattin Aydın basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ligde alınan başarısız sonuçlar ve taraftarların yönetimi istifaya çağırması hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, "Sakaryaspor ile ilgili unutulmayacak işler yapıldı. Bizden 'madem transferin önü açıldı ve bu takıma transfer yapıldı her sene bir üst lige atlayalım"şeklinde bir beklenti olabilir. Bunu bizden daha fazla isteyen olmaz. Ama futbol bu. Biz bu işe hep spor olarak bakıyoruz. Bu işi düzgün yapacağız. Başarıyı da bu şekilde yakalayabilirsek yakalayacağız. Ama bu alemde herşey var. 2014-2015 sezonun sonunda aday olmayacağımızı söylemiştik. Ama Zeki Toçoğlu'nun yaptığı açıklamalar sonrası tekrar aday olduk ve başkanlığa seçildik" şeklinde konuştu.

"3-5 k... kırık yönetimi belirleyemez"

Tribünlerde kendileri hakkında yapılan tezahüratlarla ilgili sert açıklamalarda bulunan Aydın, "Tribünde olan şeyler bu şehrin sesi değil. 3-5 tane insanın o tribünleri anlık olarak yönlendirmesiyle olan şeyler. Tribün, yönetimi belirleyemez. Sakaryaspor Derneği'nin, kongre üyelerinin belirlediği yönetime herkes saygı göstermek zorunda. Bu şehri o 3-5 tane adama teslim edeceksek bizim de diyecek birşeyimiz olamaz. Kongre, yönetimin belirlendiği yerdir. Yüreği yeten, cesareti olan, ben varım diyen çıkar, yapamıyorsa herkese susmak düşer. Taraftarın tamamını asla katmıyorum bu söylediklerimin içine. Hakikaten canı gönülden Sakaryaspor'a destek veren var. Kimin ne olduğunu herkes biliyor. Yani amacının ne olduğu belli olmayan, daha maç başlamadan yönetim istifa diyen, takım gol attıktan sonra yönetim istifa diyen, dedirttiren bir grup var. Buraya düzgün insanların gelmemesinin sebebi görmüş olduğunuz bu tribün yapısı. 3-5 k... kırık belirleyemez yönetimi. Sakaryaspor çok değerli bir marka, kimse kusura bakmayacak" dedi.

İşte Başkan Aydın'ın açıklamaları:
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]