Sakarya'nın o ilçesi de doğalgaza kavuştu

Kocaali Zafer meydanında doğalgaz şebeke çalışmasının tamamlanması nedeniyle düzenlenen törenle sembolik olarak doğalgaz meşalesi yakıldı.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,  Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

20 Milyonluk Yatırım

Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem; AGDAŞ`ın Kocaali ilçesine 20 Milyon TL yatırım yaparak 31.095 metre servis hattı, 108.347 metre polietilen hat,  18.016 metre çelik hat toplamda; 158 Km doğalgaz botu hattı döşenmiştir.  Erdem Holding kuruluşu olarak Kocaali ilçesine gaz arzı sağlanmanın mutluluğunu yaşıyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, doğalgazın Kocaali`ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Kazanan Kocaali Olacak

Belediye Başkanı Acar, Kocaali'miz; zorlu, fakat uzun olmayan bir süreçten sonra doğalgaz konforuna kavuştu. Sürecin başından sonuna bize destek olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç.Dr Hasan Ali Çelik, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, 'Büyükşehir Belediye Başkanı'mız  Zeki Toçoğlu bey başta olmak üzere bütün emeği geçenlere, abonelik çalışmalarına destek veren herkese, devam eden alt yapı işlerinde sabırlı ve anlayışlı davranan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Sonunda inşallah kazanan Kocaali olacak' dedi.

 

Kaynak: Adapostası

 

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]