Sakarya'nın ilk internet dizisi geliyor

Son aylarda oldukça popüler olan internet dizilerine Sakaryalı bir yapım ekleniyor.

İnternet kullanımının arttığı günümüzde artık TV dizilerinin yerini Puhutv, BluTV ve Youtube gibi platformlarda yayınlanan diziler alıyor.
 
Milyonlarca kişi tarafından izlenen bu yapımlar arasına "Made in Sakarya" bir dizi eklenmeye hazırlanıyor. 

Sakarya'da sinemaya gönül vermiş birkaç kafadarın bir araya gelmesi ile kurulan Gofret Studio tarafından çekilen "Egoid" adlı gizem polisiye türündeki dizinin çekimlerinin tümü Sakarya'da yapılacak. 

Dizinin yönetmeninden senaristine asistanından oyuncularına kadar tüm ekibi Sakarya'dan olacak. 

Dizinin konusu

Evine giren hırsızlar tarafından annesinin yanı başında öldürülmesine tanık olan küçük bir çocuğun, büyüdüğünde obsesif bir genç adama dönüşmesini konu alan hikaye, genç adamın sevgilisi ile birlikte gittikleri bir AVM'nin otoparkında, sevgilisinin esrarengiz bir şekilde kayboluşunun ardından cinayetle suçlanmasıyla gelişen olaylar zincirini ele alıyor. 

Sırları son bölüme kadar korunacak dizi, toplamda 12 bölüm olarak Gofret Studio YouTube kanalı üzerinden seyirci ile buluşacak.

Projenin yönetmen koltuğunda, "Gitme Söz Ver, Rengarenk ve Yarın Olmayacak" kliplerini çeken Gökhan Yalçınkaya yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Kadir Yiğit, Sanat Yönetmenliğini Engin Akcanbaş'ın üstlendiği projede, kamera başına Oğuz Çınar geçiyor. Aydoğan Melih Horasan ve Furkan Berk Ustaoğlu'nun yazdığı semaryonun Set asistanlığını Recep Tüter üstlenirken, müzikleri de Erhan Yalçınkaya ve Erhan Açiler'e ait olacak.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]