Sakarya'nın güldüren yüzü

Sakaryalı Tuncay Sarı instagram hesabından paylaştığı mizahi videoları ile binlerce kişiyi güldürüyor.

36 yaşında Geyve doğumlu Tuncay Sarı @tuncaysarionline hesabının sahibi...

56 Bin takipçisine eğlenceli videolar hazırlayan Sarı, kendi çevresinde de eğlenceli olduğunu, arkadaşlar arasındaki güldükleri keyif aldıkları şeyleri sosyal medyada paylaştığını  işlerin bu kadar ilerleyeceğini tahmin etmediğini belirterek henüz yolun başında olduğunu şu sözler ile vurguladı; 

"Ben işin özünde samimiyet olduğunu düşünüyorum.Eğer yaptığınız şeyi herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği şekilde aktarabilseniz.Bu bir şekilde insanları etkiliyor.İnsanlara evet gülmek mi istiyorsun buyrun burda da böyle birşey var dedim.Ve insanlar eşlik etti."

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile ilgili çektiği videolar onbinlerce kişi tarafından izlendi. En çok izlenen ve güldüren videosu ise yine Kerimcan Durmaz "korkutma şakası kötü bitti"  paylaşımı oldu. 

Tuncay Sarı'ya sizce "Sakarya nasıl bir şehir? Paylaşımlarınız için size malzeme çıkarıyor mu?" diye sorduk ;

"Sakarya herşeyiyle çok güzel bir şehir. Hergün de üzerine koyarak ilerliyor. Mizah anlamında yaşadığımız yer zaten Sakarya. İstesenizde istemesenizde içinde buluyorsunuz kendinizi." diye cevapladı.

Bir ilaç firmasında çalışmakta olan Sarı, Mizahi yönde bir iş yapmayı düşünüp düşünmediği ile ilgili sorumuzu  "Tarantino; gel İstanbul'da film çekiyorum seni oynatıyorum diyene kadar yaptığım işten memnunum" diye cevapladı.

Kendisine fenomen denilmesini istemediğini henüz yolun başında olduğunu aktaran Tuncay Sarı, esprili bir dil ile hala Kart 54 kullandığını belirtti.

Tuncay Sarı'nın videolarını incelemek için tıklayın
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]