Sakaryalı Uzman Çavuş Afrin'de yaralandı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Bölgesi’nde PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı yaralandı.

 Kabakçı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralanan Uzman Çavuş'un Sakaryalı olduğu öğrenildi. 

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'ün ziyaret ettiği Gazi Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı, "Mevzime, arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin Bölgesi'nde PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Sağ gözünden ön ameliyatı yapılan ve 4 gün sonra ikinci kez ameliyat edilecek olan Kabakçı, kendisini ziyaret eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e, "Bir an önce iyileşip, mevzime, arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum" dedi.

"Sağlığına kavuşacaksın"

Sabah saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine helikopterle getirilen ve burada hemen ameliyata alınan Gazi Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı'yı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Avni Gökalp, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin ve hastane yöneticileriyle ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ali Gür, hastanın durumuyla ilgili bilgi aldı. Yaralı askere geçmiş olsun dileklerini ileten Gür, "Şu anda emin ellerdesin. Arkadaşlarımız ön ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İnşallah 4 gün sonra da ikinci ameliyatın yapılacak ve sağlığına tam anlamıyla kavuşacaksın" ifadelerini kullandı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]