Sakaryalı sporculara Antalya'dan 8 madalya

Antalya'da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası'na Sakarya'dan katılan sporcular, 8 madalya kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Antalya'da 8-14 Ocak'ta düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası'na Sakarya'dan da birçok sporcu katıldı.

Sakaryalı sporcular, müsabakalar sonunda dört birincilik, bir ikincilik ve üç üçüncülük elde ederek, 8 madalya ile kente döndü.  

Şampiyonada büyükler kategorisi kick light stilinde mücadele eden Cihat Kopal 69 kiloda, Fatih Erman da 84 kiloda şampiyon oldu, 89 kiloda yarışan Cüneyt Ekmekçi ise ikinci oldu. 70 kiloda ringe çıkan Beyza Fatma Özçakar da low kick ve full contact stilinde Türkiye şampiyonu oldu.

Gençler kategorisinde de light contact stilinde 70 kiloda Sude Özbek üçüncü oldu. Aleyna Dere de 65 kiloda light contact ve point fighting stillerinde iki üçüncülük elde etti.

İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Seydi Gökpınar, aldıkları derecelerin milli takım için çok büyük avantaj sağladığını, başarılarının katlanarak devam edeceğini belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel'e teşekkür etti.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]