Sakaryalı karateciler ülkemizi temsil edecek

İlimizin karate branşındaki lokomotif kulübü sakarya büyükşehir belediye spor kulübü karate takımı sporcuları Şeyda Burucu - Fatih Şen - Aleyna Sezer ve Kulüp Antrenörü Mustafa Solmaz 7-8-9 nisan tarihlerinde Sırbistan’ının Cacak kentinde yapılacak Uluslararası Turnuvada milli takımımız adına ülkemizi temsil edecekler.

Karate Federasyonu tarafından Sırbistan’daki turnuva için milli takıma davet edilen ilimizin başarılı sporcuları Şeyda, Aleyna ve Fatih ile Milli Takım Antrenörü olarak görev yapacak olan Mustafa Solmaz cuma günü hava yolu ile Sırbistan’a hareket edecekler. Turnuva ile ilgili açıklama yapan Mustafa Solmaz, Karate Milli Takımı olarak büyükler kategorisinde toplam 12 sporcu ile Sırbistan’da ülkemizi temsil edeceklerini belirtirken sporcularımızın hepsinin boynunda madalya ile döneceklerine inanarak Sırbistan’da güzel bir turnuva geçirmeyi ümit ettiklerini belirtti.

Mustafa Solmaz,''Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı olarak turnuvayı değerlendirecek olursak ilimizin ve özellikle kulübümüzün Karate branşında geldiği nokta ve başarıları ortada 12 kişilik bir milli takım kafilesinde Büyükler Kategorisinde 3 tane kulübümüzün sporcusunun yer alabiliyor olması; Antrenör olarak kulübümüzün dışında milli takımlarda görev alıyor olmamız, ayrıca Hikmet ŞAHA’nın Milli Takım Menajeri Olarak Federasyondaki Görevi Kulüp Başkanımız Sayın Orhan BAYRAKTAR’IN Federasyondaki Yönetim Kurulu Üyeliği bunların hepsi Sakarya Büyükşehir Karate Takımını Sporcusu Antrenörü ve İdarecileri ile birlikte Türk Karatesinde ne kadar önemli bir noktada olduğunun göstergesidir. Biz ekip olarak işimizin en iyisini ortaya koyma çabası içerisindeyiz. Bu çaba ile geldiğimiz nokta Sakarya Spor Camiasına önemli bir katkı olduğunu düşünüyorum. Önemli bir gurur olduğunu düşünüyorum ve inanıyoruz ki bundan sonraki süreçte bu güne kadar olduğu gibi federasyonumuzun başarılı çalışmaları ve en önemlisi ilimizde başkanımız Zeki Toçoğlu önderliğinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin amatör spora yaptığı bizlere verdiği desteğin devamı ile karate branşı olarak milli takımımıza ve ilimize başarılar kazandırmaya devam edeceğiz.'' dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]