Sakaryalı hanımlar elinin lezzetini yarıştıracak

Serdivan Belediyesi’nin düzenleyeceği ödüllü yemek ve tatlı yarışmasında Sakaryalı hanımlar maharetlerini sergileyecek.

“Hünerli Bayanlar” sloganıyla sadece bayanların katılabileceği ödüllü yemek yarışmasında, herhangi bir yöresel lezzet zorunluluğu bulunmazken, katılımcılar yemek ve tatlı kategorilerinin her ikisine de birer çalışmayla katılabilecek.

Başvurular 23-31 Mart Arası

31 Mart 2017 Cuma gününe kadar devam edecek yarışma başvurularında kayıtların kontenjanla sınırlı olduğu belirtilirken, yarışmaya katılmak isteyen bayanların Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.

Lezzetler 4 Farklı Kategoride Değerlendirilecek

Yarışmaya katılan yemek ve tatlılar; “lezzet, kıvam, görüntü ve renk” olmak üzere 4 farklı kategoride, 2 şef aşçı ve 1 gastronomi uzmanının yer alacağı jüri tarafından değerlendirilecek.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; yarışmaya katılan herkese yemek kitabı hediye edileceği ifade edilirken, her iki kategoride dereceye giren ilk üç yarışmacının da altınla ödüllendirileceği belirtildi.

Yarışma 5 Nisan’da

Yarışmaya katılmak isteyen bayanların detaylı bilgiyi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 444 5450 – 1603 numaralı telefonundan edinebilecekleri belirtildi. Yarışma, 5 Nisan Çarşamba günü saat 14.00 ‘da Eski Yazlık Belediye Hizmet Binası’ndaki SERHEM kursunda yapılacak.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]