Sakarya'daki özel okulların bursluluk sınavlarına yoğun ilgi

Önümüzdeki eğitim öğretim yılı için öğrenci alma yarışına giren özel okullar içinde bulunduğumuz şubat ayı ile mart ayında bursluluk sınavları yapıyor.

Şehrimizdeki bazı okullarda geçtiğimiz hafta sonu yapılan bursluluk sınavlarına öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim öğretime bu yıl yeni açılan özel okullar arasında Sakaryalı ailelerin tercih ettiği eğitim kurumlarının başında gelen Bilnet Sakarya Okullarının bursluluk sınavlarına rekor sayıda öğrenci katıldı. 4, 5, 6 ve 7. sınıflar düzeyinde yapılan sınavlara 1.500 dolayında öğrenci katıldı.

Okul yönetimi bursluluk sınavına gösterilen yoğun talep nedeniyle velilerin sınav sırasında çocuklarını rahatça beklemeleri için okul bahçesinde büyük çadırlar kurarak, sıcak çay ikramında bulundular. Sınavlar esnasında çocuklarını heyecan içinde bekleyen veliler, büyük emekler ve paralar harcayarak okuttukları çocuklarının iyi bir eğitim almasını istiyorlar.

Sınav sonucuna göre başarılı olacak öğrencilere çeşitli oranlarda burs imkanı tanıyacak olan Bilnet Sakarya Okulları, 30 yıllık Bilfen tecrübesini arkasına alarak, ‘Doğru Eğitim Doğru Gelecek’ sloganıyla hareket ederek, eğitim verdiği öğrencilerini; yaşadığımız dünyayla entegre olacak şekilde iyi bir insan, vatanına ve milletine faydalı iyi bir vatandaş olmasının yanında, dünya dili olan İngilizceyi en iyi şekilde öğrenerek birer dünya vatandaşı olmaları hedefiyle yetiştiriyor.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]