Sakarya'daki lösemili çocukları böyle mutlu ettiler

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Onkoloji bölümünde tedavi gören lösemi hastası çocuklar için 20 bin TL yardım toplandı.

Ali Dilmen Ortaokulu-Ali Dilmen İlkokulu, Zinnet Dilmen Anaokulu ve Gülşah Güler Anaokulu yetkilileri, velileri ve öğrencileri tarafından 3 Nisan günü yapılan kermese, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet Akif Çakar, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katılmıştı.

Çocuklar yararına yapılan kermeste 20 bin TL toplandığı ve toplanan paranın çocukların ihtiyaçları için kullanılacağı öğrenildi. Toplanılan yardımların bir kısmıyla çocuklar için hediye alındı ve hastaneye ziyaret gerçekleştirildi. Hediyeleri alan çocukların mutluluğu, orada bulunanlara duygusal anlar yaşattı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet Akif Çakar herkese teşekkür ederken, Ali Dilmen İlkokul Müdürü Döndü Karakavuz:

''Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören miniklerimize biraz da olsa tebessüm ettirmek için kermes düzenledik. Yapılan kermeste toplanan para ile odalar boyandı, televizyonlar alındı, perdeler yenilendi, yataklara yeni nevresim takımları alındı. Artan para ile tedavi gören çocuklarımızın dilekleri gerçekleştirilmeye devam edecek. Duygulandıran proje için başta hastane yetkilileri olmak üzere katkıda bulunan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]