Sakarya'da Türk Sanat Müziği ve Karadeniz rüzgarı esti

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 4. Geleneksel Türk Sanat Müziği Kadınlar Korosu Konseri Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Zeynep Öznur Alkan’ın yaptığı konser birbirinden eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Yılmaz Öztürk, konser açılış konuşmasında; “Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz Türk Sanat Müziği konserimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu etkinlik uzun süren yorucu bir çalışmanın ardından kadınlarımızın emeği ile gerçekleştirildi. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum.” dedi.

Hem koro hem solo söylenen şarkıların ardından ikinci bölümde Sakarya Karadeniz Ateşi horon ekibinin gösterisi ise dinleyiciler tarafından büyük hayranlıkla izlendi.

Yaklaşık 3 saat süren konser sonunda, Sakarya Musiki Derneği başkanı Hasan Açılan ve Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk tarafından Koro Şefi Ayten Yüksel’e çiçek takdim edildi.
 

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]