Üniversiteli Ülkücüler, Fırat Yılmaz Çakıroğlu için yürüdü

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı Üniversite Birimi, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin yıldönümünde anma programı düzenledi.

Sakarya Üniversitesi helikopter pistinden başlayan yürüyüş büyük bir katılımla gerçekleşti. Ellerinde Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğrafları, bayraklar ve pankartlar taşıyan Ülkü Ocaklı gençler "Milliyetçi Türkiye", "Fırat’ım hakkını helal et bize" sloganları eşliğinde yürüyüşe başladı. Yürüyüşe Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve il yöneticileri katıldı.

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi önünde yapılan ülkücü yemini ile son bulan yürüyüşün akabinde Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans salonunda Sakarya Ülkü Ocakları üniversite teşkilatının düzenlemiş olduğu anma programına katılım sağlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından üniversite ve ortaöğretimden sorumlu il başkan yardımcısı Onur Yılmaz'ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, günün mana ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirdi.

Kısa film gösteriminin ardından sona eren programda, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak üzere bir araya gelen herkes duygulu anlar yaşadı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]