Sakarya Ticaret Borsası'ndan Kazan'a ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet METE ve Yön. Kur. Üyesi Nihat YILMAZ, Baro Başkanı Av. Zafer KAZAN’a tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

Başkan Kazan nezdinde, seçimle göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerini de tebrik eden Cevdet Mete kendilerine başarılar diledi.

Sakarya Barosu Adli Yardım ve CMK Koordinatörü Av. Alim Mert ile birlikte misafirlerini makamında ağırlayan Baro Başkanı Av. Zafer Kazan ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

HER ŞEYİN TEMELİ HUKUK

Görüşmede hukuk devleti olmanın gerekliliği üzerine vurgu yapan Başkan Kazan: “Devleti devlet yapan hukuk ve güvendir. Hukukun işlemediği yerde ne mal ne can güvenliği olur. Hukukun üstünlüğünün esas alındığı, tarafsız, bağımsız, adil bir adalet sisteminin hakim olduğu toplumlarda güven sağlanır ve ancak bu güven ortamında gerek sosyal gerek ticaret hayatında geleceğe endişe duymadan bakılır çünkü istikrar vardır. Bu nedenle her zaman söyledik ve söylemeye devam edeceğiz, her şeyin temeli hukuk…” dedi.

Başkan Kazan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet METE’ye ve Yön. Kur. Üyesi Nihat YILMAZ’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]