Sakarya Stratejik Plan Çalışması Şubatta

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis üyelerinin iştiraki ile gerçekleştirildi.
 
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’un aylık faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerin ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı
 
Gündem maddeleri arasında disiplin kuruluna havale edilen 2 SATSO üyesi firmaya yönelik durum meclis üyeleri tarafından değerlendirilerek oylandı. Disiplin Kurulu Başkanı Kenan Sakallıoğlu, Kurula  havale edilen üyelerin değerlendirme süreci ile ilgili  meclis üyelerine bilgi verdi.

Meclis üyeleri tarafından müzakere edilen gündem maddesi ile ilgili kürsüye gelen Yavuz Köprülüoğlu  söz konusu disiplin cezası verilen firmaların gıda sektörünü temsil etmesi nedeniyle daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayarak firmaların ünvanlarının da belirtilmesi gerektiğini ifade etti.

Meslek Komitelerinin Sorunlarının görüşülmesi maddesinde kürsüye gelen Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Akçam 26.27.28. Şubat tarihleri arasında SATSO ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleştirilecek Sakarya İli Stratejik Plan Çalıştayı ile ilgili meclis üyelerine bilgi vererek “İlimizin geleceğine yönelik en doğru yol haritasını belirlemeyi hedeflediğimiz Stratejik plan Çalışmamıza katılımı önemsiyoruz” dedi.  Yönetim Kurulu Üyesi Akçam konuşmasında il protokolü ve STK Temsilcileri ve ilimiz milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirilecek toplantıya katılım konusunda meclis üyelerine çağrıda bulunarak önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek yurtiçi ve yurtdışı fuar programları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

13. Meslek Komitesinden Meclis Üyesi Enver Tok ise İnşaat Malzemecileri İhtisas bölgesi ile ilgili bilgi vererek  “İhtisas Bölgesi konusunda son aşamaya geldik, yazımız da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ulaştı. Bundan sonraki süreçte Bakanlığın değerlendirme aşamasına gelen ihtisas bölgesi kurulması konusunda SATSO Yönetiminin desteklerini ve takibini beklediklerini ifade etti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]