Sakarya MÜSİAD'ın, Bursa'dan ziyaretcileri vardı

MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Mustafa Gürses ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Sakarya Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette Bursa Şube Başkanı Gürses yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, güler yüzlü ve samimi karşılamalarından dolayı Sakarya şube başkanı Ahmet Genç’e teşekkür etti. Bursa şubesi olarak üyeleri ile birlikte Türkiye için bir şeyler yapmanın derdinde olduklarını belirterek sözlerine başlayan Mustafa Gürses, 'Ülkemiz gerçekten zor bir süreçten geçmekte; ama bizim ülkemiz her türlü sorunun üstesinden gelebilecek büyüklükte bir ülkedir' dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç 'Bu gibi ziyaretlerden büyük bir sinerjinin doğacağına inanıyorum. Ülkemizin zor günlerden güçlenerek çıktığı bu süreçte birbirimiz ile daha sık iletişim kurmamız gerekiyor. Sizler böyle bir ziyaretle bizleri çok memnun ettiniz. En kısa zamanda iadeyi ziyaret gerçekleştireceğiz' dedi. Başkan Genç, Bursa Şube Başkanı Mustafa Gürses ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Sakarya Şubesi’nde Başkan Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretin sonunda, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]