Sakarya İl Sağlık Müdürü'nden nezaket ziyareti

Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Aziz Öğütlü beraberinde Müdür Yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci ile birlikte Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Başkan İsmail Karakullukçu, Doç. Dr. Aziz Öğütlü'ye Arifiye hakkında brifing verdikten sonra, yaptıkları çalışmalarından bahsetti. Geçtiğimiz günlerde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam'ın ziyaretinde ele alınan Arifiye'deki kullanılmayan kamu binalarının dal merkezi, örneğin fizik tedavi merkezi olarak değerlendirilmesi konusunda desteğini istedi. Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Karakullukçu, "Arifiye'miz Sakarya'nın sanayi merkezi olması yanında, Cumhuriyetimizin ilk yıllarında kurulan ve daha sonra Anadolu Öğretmen Lisesi adını alan köy eğitim enstitüsü, yine sağlık personeli yetiştiren Sağlık Meslek Lisesi ile aynı zamanda eğitim merkezi. İlçemize, bir dal hastanesi kazandırmak için görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda İl Sağlık Müdürümüzün de desteğini talep ettik. Bu vesile ile ilimizin değerli bürokratlarından olan Sayın Aziz Öğütlü'ye yeni görevinde başarılar diliyor, nazik ziyareti nedeniyle çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Doç. Dr. Aziz Öğütlü de yaptığı açıklamada, "İl Sağlık Müdürlüğü olarak, Belediye Başkanlarına yaptığımız tanışma ve istişare ziyaretleri kapsamında, bu gün de Arifiye Belediye Başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu'yu ziyaret ederek, kendisinden Arifiye hakkında bilgiler aldık. Sayın Başkanımız çok gayretli ve çalışkan belediye başkanlarımızdan. Yaptığı çalışmalar ile, Arifiye'nin çehresini değiştirdi. Birlikte, Sağlık Hizmetleri konusunda, Arifiye'nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını istişare etme fırsatı bulduk. Göstermiş olduğu misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyor, kendisine destek olmak için her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz" diye konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]