Sakarya İHH'dan Eğitim-Bir-Sen'e ziyaret‏

Sakarya İHH yöneticileri Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Sakarya İHH Başkanı Sebahattin Aydın’ın Umrede olması sebebiyle Başkan Vekili Abdurrrahman Şafak ve İHH Marmara Bölge Sorumlusu Ruhi Ademoğlu katıldı.

Sakarya İHH  Başkan Vekili Abdurrrahman Şafak ; Bu yıl vakıf çalışmaları anlamında elhamdülillah çok bereketli bir yıl yaşıyoruz. Hem yardım çalışmaları açısından, hem de toplumumuzun , Sakarya halkımızın duyarlılıkla hareket etmesi anlamında çok bereketli bir yıl oluyor.

Toplumun gösterdiği bu teveccühte en büyük katkı paydaşlarını harekete geçiren ya da geçirmeye çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Bu anlamda şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi yaptığımız tüm hayır çalışmalarına en üst düzeyde ve en geniş katılımla destek olmuştur bu sebepten şükranlarımızı sunarız.

Vakfımızın insani yardım çalışmalarına üyeleriyle birlikte yoğun katılım gösteren , özellikle Suriye çalışmalarına maddi manevi ve hatta fiili olarak katkı sağlayan, mazlumlara ensar olabilme adına yereldeki muhacir kardeşlerimize eşya ve gıda yardımları ile destek veren bu  sendika yöneticilerimizden Allah razı olsun.

Suriye çalışmalarımıza Eğitim-Bir-Sen 1 ve 2 nolu şubeler olarak özverili çalışmalarınızla bizlere hep destek oldunuz. Yine ortak projemiz olan Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesine yapmış oldugunuz katkı ve destekle Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde  bugün Sakarya’mız İstanbul ve Ankara’nın ardından en çok yetim muhafaza eden 3. İl konumuna ulaşmıştır.

Çok yoğun bir tempo ile çalıştıgınızı biliyoruz. Tüm bunlara rağmen çalışmalarımıza en aktif şekilde destek olup zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz dedi.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen, İHH Ümmetimizin yüz akıdır. İHH ile ne kadar gurur duysak azdır. Kanayan İslam coğrafyasının her bir köşesinde en ücra yerlerinde dahil İHH yı görmek mümkün. Böyle bir kuruma destek olmak onlarla birlikte hareket etmek bizlere artı değer katar bizleri onurlandırır. Surye ziyaretimizde de bunu çok net bir şekilde yerinde görmüş olduk.  Bu ziyaret beni ziyadesiyle memnun etti. Allah İHH dan razı olsun . Sakarya İHH da zaten her zamanki gibi farkını gösteriyor . Onlar iyilik her zaman her yerde diyorlar. Biz de her zaman ve her yerde İHH ile birlikteyiz dedi.

Ziyaret sonunda Sakarya İHH Başkan Vekili Abdurrahman Şafak,  Murat Mengen’e teşekkür plaketi takdim etti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]