Sakarya GİAD, 5 yıllık faaliyet raporunu açıkladı

Sakarya Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği (GİAD) kuruluşundan bugüne geçen 5 aylık sürede gerçekleştirdiği faaliyetleri istişare etmek adına üyeleri ile buluştu.

Sakarya’da bir otelde gerçekleşen kahvaltı programına katılan yaklaşık 70 üye ile bir araya gelen Sakarya GİAD yönetimi yapılan çalışmalar hakkında üyelerine sunum yaparken, 2016 yılı için hedeflerini paylaştılar.

Sakarya GİAD kurucu başkanı Gökhan Korkmaz, yaptığı açıklamada, “Üyelerimiz ile Sakarya için çalışacağımızı, bununla birlikte değer yaratacak bir dernek olacağımızı söylemiştik. İşte sözümüzü tutuyoruz. 5 ay gibi kısa sürede gerçekleştirdiğimiz bazı programlar ve sosyal sorumluluklar gösteriyor ki aynı heyecan ile faaliyetlerimiz sürüyor. Bu bağlamda bir dernek olarak çalışmalarımızla örnek teşkil ettiğimizi düşünüyoruz, bu da derneğimize gönül vermiş üyelerimizi ayrıca memnun ediyor” dedi.

Derneğin 5 aylık bazı aktiviteleri ve sosyal sorumluluk faaliyetleri özetleyen Korkmaz, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen bir tiyatro oyununa davet edilen 40 ihtiyaç sahibi çocuğun giyim ihtiyaçları tedarik edilerek, kendilerine hediye edilmiştir. Gelirleri eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere düzenlenen ve Sakarya’nın bir markası haline gelmiş olan 27.Olgunlar Futbol Turnuvasında reklam sponsorları arasında yer alınarak spora ve eğitime destek sağlanmıştır. Spor haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve başarılı sporcuların altın ile ödüllendirilmesi etkinliğine katılınmış ve başarılı bir sporcuda tarafımızca altın ile ödüllendirilmiştir. Erenler Kaymakamlığı ile belirlenen 5 okulun kütüphanesine tedarik edilen 250 kitap okul ziyaretleri ile öğrencilere eğitime ve okullara destek amaçlı dağıtılmıştır. İnanıyoruz ki 2016 yılı, derneğimiz ile Sakarya’mıza az veya çok katacaklarımız ile bizler için çok değerli bir yıl olacaktır” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]