Sakarya Barosu eğitimlere ara vermiyor

Sakarya Barosu ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Arabuluculuk Eğitimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Arabuluculuk

2012 Yılında “Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu”nun yasalaşması ile bazı davalarda mahkemeye gitmek yerine arabuluculara giderek uyuşmazlıkların daha kısa sürede çözülmesinin ve mahkemelerdeki iş yükünün azaltılmasının hedeflendiği arabuluculuk için Sakarya Barosu 2.sini düzenlediği eğitimi de tamamladı.

Güçlü ve örnek bir baroyuz

Sakarya Barosu ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen eğitimler üç haftalık süre içinde toplamda 50 saat sürdü. Eğitim programının ardından Baro Başkanı Av. Zafer Kazan:

“Sakarya Barosu olarak Sakarya Üniversitesi ile yaptığımız ortak çalışma sonucunda arabulucu avukat sayımızı arttırdık. Sakarya Barosu güçlü ve her alanda örnek bir Baro. Bizler meslektaşlarımızın uzmanlaşması adına eğitimlerimize devam edeceğiz. Emeği geçen tün akademisyenlerimize teşekkür ediyor katılımcı meslektaşlarım da tebrik ediyorum.”dedi.

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kalabalık, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Erdem ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yasan tarafından eğitimlerini tamamlayan avukatlara belgeleri takdim edildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]