SAHİMDER'de Selim Bayraktar yeniden başkan seçildi

Sakarya Hafriyatçılar ve İş Makinaları Derneği 3. Genel Kurulu Orman Park\'da yapıldı.

Tek liste ile yapılan Genel Kurul da tüm üyelerin oyunu alan eski Başkan Selim Bayraktar yeniden Yönetim Kurulu başkanlığına seçildi. 65 üyesi bulunan Sakarya Hafriyatçılar ve İş Makinaları Derneği Yönetim Kurulu üyelerin oyuna sunduğu Tüzük değişikliği ile 1 yıl olan seçim süresini 2 yıl olarak belirledi. Genel Kurulun Divan başkanlığını Selçuk Başyazıcı yaparken Katipliklerini ise Mehmet Nuri Berke ve Ekrem Özcan üstlendi. 

Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu Yönetim Kurulu Asil  Üyeleri 1- Selim Bayraktar ,2 -Hayrettin Karaaslan ,3- İsmail Kotan,4- Sinan Saltık , 5- Adem Yayla, 6- Can Akova, 7- Adem Sezer, 8- Mehmet Nuri Berke . Yönetim Kurulu Yedek  Üyeleri 1- Yakup Şirin, 2- Selçuk Akdeniz, 3- Nebi Karaoğlu, 4- Sedat Temizel, 5- Ali İhsan Şar, 6- Latif Erer, 7- Semih Zengin, 8- Murat Turan. Denetleme Kurulu Asil Üyeleri 1- Ekrem Özcan, 2- Remzi Sağlık, 3- İsmail uğur Dündar. Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri 1- Mehmet Silah, 2- Serkan Güleç, 3- İbrahim Kurt. 

Genel Kurul da Sektörün sorunları ve çözüm önerileri konuşulurken yıllı aidatlar da 240 lira olarak belirlendi. Aidatların 6 ay da bir olmak üzere iki eşit taksit ile tahsil edilmesi kararlaştırıldı. İş Kur ile yapılan iş birliği sonucunda gerekli elemanlar yetiştirilmesi konusunda İş Kur un verdiği destek anlatıldı.  Kentsel Dönüşüm projesinde SAHİMDER olarak neler yapılması gerektiği konularında fikir alışverişinde bulunulurken üyelere yönelik tanışma ve kaynaşma amaçlı piknik yapılması da gündeme alındı. 

Yeniden başkanlığa seçilen Selim Bayraktar teşekkür konuşması yaptı ve şunları söyledi; “2012 yılında kurulan Sakarya Hafriyatçılar ve İş Makinaları Derneğimiz şehrimizin menfaatlerini korumak ve temiz bir şehir oluşturma anlayışıyla konusunda uzman bir üye topluluğu ile kurulmuş bir dernektir.
Derneğimizin amacı , faaliyetlerini gerçekleştirmesi için gerekli olan her türlü çalışmayı yaparak üyelerin ihtiyaçlarına ve problemlerine çözüm üretmesidir. Bunun için; seminer, konferans, tanıtıcı yayın organı çıkarmak, görsel medyayı kullanmak, üyeler arası dayanışmayı sağlamak için lokal açmak sosyal ve kültürel tesis kurmak, yemekli toplantılar, sanatsal faaliyet yapmak, spor ve eğlenceli etkinlikler düzenleme ve benzeri etkinlikler sağlamak için ihtiyaç duyduğu gelirleri temin etmek için iktisadi, ticari ve sanayi işletmesi kurmak her türlü araç gereci, demirbaş ve gayri menkul temin etmektir. Derneğin amacı ile ilgisi bulunan ve kanunlarla yasaklanmayan alanlarda faaliyet göstermek, yurtiçi - dışı benzeri sivil toplum kuruluşları ile ortak bir amacı gerçekleştirmek için platformlar oluşturmaktır.Bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir. “ dedi. 

Genel Kurul toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi .
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]