Sağlıkçıların günü kutlandı

Yenikent Devlet Hastanesi’nde kutlanan Sağlıkta Hizmet Çalışanları Günü’nde konuşan Genel Sekreter Sağlam, sağlık tesislerinde hizmet kalitesinin arması için hizmet alımıyla çalışan personelinde özveriyle çalışmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Yenikent Devlet Hastanesi’nde Sağlıkta Hizmet Çalışanları Günü kutlama programı yapıldı. Sağlık tesislerinde hizmet alımıyla çalışan personeller için bu yıl ilk kez Yenikent Devlet Hastanesi tarafından kutlanmaya başlanan gün ile ilgili programa, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Hastane Yöneticisi Başhekim Op. Dr. Adil Murat Akgül, hastane yöneticileri, hekimler ve hastane personeli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başhekim Akgül, hizmet alımıyla çalışan personelin sağlık tesislerinde önemine vurgu yaparak “Hastaneler fiziki ve hizmet bakımından güzel olsa da hastaları ilk karşılayan onlarla ilk buluşmayı yapan sizlersiniz. Gerek tıbbi sekreterler, gerek güvenlik, gerek temizlik elemanlarımız, gerekse idari ve teknik anlamda çalışan personelimiz hepsi vatandaşımızın daha iyi hizmet alması için canla başla çalışıyor. Sizsiz olmaz, iyi ki varsınız.” diye konuştu.

Personelin gününü kutlayan Genel Sekreter Sağlam “Sağlık hizmetimizin vatandaşımıza çık daha kaliteli ulaşması için hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız ne kadar emek veriyorsa, sizlerde en az o kadar emek veriyorsunuz. Bizler yöneticiler olarak her zaman yanınızdayız. Tebessümü hiçbir zaman yüzünüzden eksik etmeyin.” dedi. Hastanenin yemekhanesinde düzenlenen programda, performansı ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken personele Genel Sekreter Sağlam ve Başhekim Akgül tarafından plaket verildi.

Kaynarca'da 'Hemşireler ve Laborantlar Günü' kutlandı


Kaynarca İlçe Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Haftası ile Laborantlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kaynarca İlçe Devlet Hastanesi Hemşireler Haftası ve Laborantlar Günü’nü kutladı. Hastane Yöneticisi Başhekim Dr. Aysun Atakay ile hastane yönetimi tarafından hemşireler için hazırlanan etkinlikte pasta kesilerek, hemşirelere teşekkür belgesi verildi. Hemşirelik mesleğinin önemine vurgu yapan Başhekim Atakay, fedakarca çalışan hemşirelerin günün tebrik etti. İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı personelde hastane yönetimi ile hastanede görev yapan hemşirelerin günün kutlayarak, karanfil dağıttı. Kaynarca’da laborantlar da unutulmadı. Hastanede görevli laborantların günü kutlanarak teşekkür belgesi verildi.

Hekimlere başarı belgesi verildi

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, ilçe hastanesinde çalışmalarıyla takdir toplayan hekimlere başarı belgesi verdi. İlçe Jandarma Komutanlığı da Hemşireler Haftası dolayısıyla hemşirelere karanfil dağıttı.

Karasu Devlet Hastanesi hekimlerinden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Orhan Başoğlu, Göz Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Ali Altan Ertan Boz'a ile İç Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Yasin Çakıl'a; Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam tarafından hizmetlerinden dolayı başarı belgesi verdi. Karasu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ümit Çakmak, Op. Dr. Başoğlu, Uz. Dr. Altan ve Uz. Dr. Çalık’ı tebrik ederek hastane hekimlerine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de Hemşireler Haftası nedeniyle hastanede görev yapan hemşireleri ziyaret ederek, karanfil verip günlerini kutladı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]