Sağanak yağış sonrası yollar bu hale geldi

Arifiye İlçesi Boğazköy ve Kışlaçay  Mahallelerinde sahur vakti  yağan yağmur ana yolda ve mahalle  aralarında çökmelere neden oldu.   

Yağmurdan Dolayı Anayol Ve Mahalle Aralarındaki Sokaklarda Çökme Oluştu. Boğazköy Mahalle Muhtarı Ayhan Odabaş, "Mahalle Halkımıza Geçmiş Olsun Bir Zarar Yok Yetkililerden Yardım Bekliyoruz.Lütfen Yollarda Dikatli Olalım" dedi

Marmara Bölgesi’nde öğleden sonra Sakarya’nın güney kesimlerinde kısa süreli, yerel ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.Sakarya’da Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günlerinin yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, bölgedeki sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede, öğleden sonra  Sakarya’nın güney kesimlerinin kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü  sağanak yağış bekleniyor. Bölgede yer yer sis ve pus hadisesi beklenirken  rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerinden orta kuvvette eseceği  öngörülüyor. 
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]