Şaban Dişli, Başbakan Yıldırım'a programında eşlik etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Başbakan Binali Yıldırım'ın Uşak ve Muğla’da gerçekleştirdiği mitinglere katıldı. Başbakan Binali Yıldırım öncesinde sahneye çıkarak konuşan Dişli, “İnanın ki her yerde bu coşku ve bu evet var” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Başbakan Binali Yıldırım’a programlarında eşlik etti. Başbakan’ın Uşak ve Muğla programlarında yanında olan Dişli, AK Parti’nin Uşak mitinginde de bir konuşma yaptı.

Şaban Dişli, gerçekleştirdiği konuşmada “Değerli kardeşlerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. AK Parti teşkilatları, AK Parti gençleri ne kadar güzel bir kalabalıksınız, ne kadar güzel gözüküyorsunuz buradan. Değerli Başbakanımız sizlere birazdan hitap edecek. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile her yerde programlara katılıyoruz ve inanın ki her yerde bu coşku ve bu evet var. Allah razı olsun. Sizin sesinizi şuanda çok uzaktan duyanlar, sizin sesinize kulaklarınızı tıkayanlar var. 16 Nisan’dan sonra siz sandıkları patlattığınızda o kulaklar açılacaktır inşallah” ifadelerini kullandı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]