Restoranda silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Sapanca'da bir restoranda çıkan kavgada 1 kişi öldü. 2 kişi yaralandı.

Olay, gece 02.00 sularında Uzunkum'da bulunan bir restoranda meydana geldi. İki grup arasında henüz açıklanmayan bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tabancayla vurulan Orhan Demir (39), T.T. ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Ambulanslarla Sapanca İlçe Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Orhan Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kurşunun başını sıyırıp geçtiği T.T ise ilk müdahalesinin ardından Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri de restoranda inceleme yapıp delil topladı.

Ölen Demir'in cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ma gönderildi.

Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sapanca'da restoranda iki grup arasında çıkan kavgada tabancayla vurularak ölen Orhan Demir'in restoranın güvenlik görevlisi olduğu ortaya çıktı. Demir'in cenazesinde eşi, annesi tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

Uzunkum'da dün gece bir restoranda iki grup arasında çıkan kavgada tabancayla vurularak hayatını kaybeden 39 yaşındaki Orhan Demir'in cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarınca teslim alınarak Arabacıalanı Mahallesi'ndeki Yeşim Camii'ne getirildi. Demir için ikindi vakti tören düzenlendi. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Cenaze namazının ardından eşi ve annesi, Demir'in tabutunun başında gözyaşı döktü. Demir'in küçük oğlu da olanlardan habersiz annesinin kucağında babasını son yolculuğuna uğurladı.

Öte yandan bir kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bazı kişiler gözaltına alındı. Şüpheli isimleri ve sayısı ile ilgili açıklama yapılmazken olayın restoranda yaşanan karşılıklı atışma sonucu meydana geldiği öne sürülüyor.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]