Recep Amca'nın ıhlamurlarını geri verdiler

Sakarya'da sattığı ıhlamurların zabıta ekipleri tarafından alınması sonrası gündeme gelen Recep Amca'ya ıhlamurları geri verildi.

Dün, Çark Caddesi'nde teftişe çıkan zabıta ekipleri yaşlı bir amcanın sattığı ıhlamur çayı poşetlerini aldı. Yaşlı adam ağlayarak bağırmaya başladı. Bunun üzerine vatandaşlar onu Çark Caddesi'ndeki pasaja oturtup sakinleştirmeye çalıştı.

Yaşanan bu olay Türkiye gündemine otururken, konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nden bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Dün gece Recep Amcamıza ve ailesine derhal ulaşılmış ve ıhlamurları kendisine teslim edilmiştir. Recep amcamıza destek sağlamak için kurulan diyalog neticesinde, aile bireyleri sosyal yardıma ihtiyaçları olmadığını belirtmişlerdir. İlk inceleme sonunda zabıta ekiplerinin olay anında Recep Amcamızı rencide edecek sözlü hiçbir davranışının olmadığı görülmüştür. Ancak zabıtanın ıhlamur fidelerine geçici süreliğine el koyması Recep amcanın duygusal olarak kırılmasına neden olmuştur. Bir bayram arefesinde Recep amcamızı incitmek ve kamuoyunda bu şekilde gündeme gelmek herkesten çok bizleri üzdü. Konuyu takip edeceğiz. Bu olayla ilgili başta Recep amcamız olmak üzere kalbi incinen tüm vicdan sahibi halkımızdan özür diliyor, hayırlı bayramlar diliyoruz."

Zabıta yaşlı adamın sattığı ıhlamurları alınca... 

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]