Ramazan kolileri raflardaki yerini aldı

Marketler tarafından ramazan ayına özel hazırlanan gıda paketleri, tüketicilerin ihtiyaçlarına göre farklı içerik ve fiyat seçenekleriyle satışa sunuldu. Ramazan kolilerinin bu yılki fiyatı, 49,90 lira ile 119,90 lira arasında değişiyor.

Ramazan ayında gelenek haline gelen ve hayırseverlerin ihtiyaç sahibi kişilere bağış yapmak için tercih ettiği gıda paketleri, tüketicilerin ramazanda en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden oluşuyor.

Birçok market de değişik içeriklerle müşterilerine farklı paket seçeneklerini sunuyor.

Ramazan öncesi hazırlıklarını tamamlayan ve Sakarya'da çok sayıda şubesiyle hizmet veren Özpaş Market de 3 farklı paket ile Ramazan kolilerini hazırladı. Konuyla ilgili SakaryaRehberim.com'a açıklamalarda bulunan Özpaş Market Bilgi İşlem Müdürü Çoşkun Öztürk, "Bizim bu sene hazırladığımız Ramazan kolilerimiz var. Zaten her sene düzenli olarak yapıyoruz. Bu sene de 3 farklı paketimiz var. Eko, lüks ve mega olmak üzere böyle paketler hazırlıyoruz. Yardıma muhtaç olan insanlar için yönlendiriyoruz. Bizden gelip müşterilerimiz alabiliyor. Bu paketlerde bir ailenin normal zamanlarda ihtiyacı olan bakliyat, un, yağ, tuz, şeker gibi ana temel ihtiyaç malzemeleri var. Ramazan kumanyasında bu sene fiyatlarımız, içinde 14 çeşit ürün olan eko paketimiz 49.90 TL, içinde 17 çeşit ürün olan lüks paketimiz 79.90 TL ve son olarak içinde 20 çeşit ürün olan mega paketimiz 119.90 TL. Tabi içeriklerde kilolar değişebiliyor. Kumanyaların yanında bu sene hediye kartı çalışmamız var. Kredi kartı gibi bu hediye kartı uygulamamız. İçine belirli bir miktarda para yüklüyoruz. Bunu da müşterilerimiz gelip kullanabiliyor. Yani yardıma muhtacı olan kişiler gelip kullanabiliyor. Hediye kartının belirli avantajları var. Ramazan'da yardıma muhtaç vatandaşların evine belirli sayıda Ramazan kolisi gidiyor. Ramazan kolilerinin içinde temel ihtiyaç malzemeleri var. Bu yüzden hediye karının avantajlarından biri mesela vatandaş gelip bu kartla çocuğuna bebek bezi, çocuk maması, markette her istediğini alabiliyor" şeklinde konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]