Raif Cinli Davası'nda sıcak gelişme

Hendek ilçesinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Raif Cinli halen bulunamazken, olayla ilgili olarak 3 kişinin gözlem altına alındığı bildirildi.

Cinayet kokusu olduğu öne sürülen olay, Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında aylardır ekranlara yansıtılırken, programa ait sosyal medya hesabından 3 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu. Duyuruya  göre Cinli’nin eşi Fevziye, görüştüğü Ahmet ve bir kişi daha gözaltına alındı.

Sıcak gelişme

Aylardır Raif Cinli’yi arayan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına ait Facebook sayfasında gözaltı olayı “Sıcak gelişme” olarak kamuoyuna yansıtılırken, paylaşımda “Sıcak gelişme! Raif Cinli'nin kaybı ile ilgili üç kişi gözaltına alındı. Eşi Fevziye, görüştüğü Ahmet ve bir kişi daha gözaltına alındı" notu düşüldü.

Cinli’yi aylardır arayan ve yakınlarını ekranlarda konuk eden Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında, olayın sıradan bir kaybolma gibi görünmediği ve cinayetten şüphelenildiği belirtilmişti.

Sakarya’nın Hendek İlçesinde kaybolan Raif Cinli olayında mahkeme kararını verdi. Gözaltına alınan ve sorguları tamamlanan Raif Cinli’nin eşi ve sevgilisi olduğu iddia edilen Ahmet C., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hendek Jandarma Komutanlığında sorguya çekilen ve sağlık kontrollerinden geçen Fevziye Cinli ve Ahmet C. için, mahkemenin tutuklama kararı verdiği öğrenildi.

Müge Anlı, sıcak gelişmeleri sosyal medya'dan duyurdu

Yargılamalarına tutuklu olarak devam edilecek olan Fevziye Cinli ve Ahmet C. cezaevine gönderilirken, aylardır olayı takip eden ve ekranlara yansıtan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı, gelişmeleri sıcağı sıcağına sosyal medyadan duyurdu.

Diğer şahıs serbest

Beş gün boyunca Jandarma tarafından Bayraktepe ve Çamlıca bölgesinde keşifler yapıldığı ifade edilirken, olayda adı geçen ve gözaltına alınan diğer şahıs Aykut’un ise serbest bırakıldığı kaydedildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]