Potanın Devleri Ödüllerine Kavuştu

Liselerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği ödül töreni ile sona erdi. Özel Doğa Koleji Şampiyon oldu.

2016-2017 Okul Sporları Liselerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği Atatürk Spor Salonunda oynanan final müsabakası ile tamamlandı.

Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi basketbol takımı , elim bir kaza sonucu vefat eden okul öğrencilerinden Ebrar Küçükoktay’ı unutmadı ve müsabakaya “Seni Unutmayacağız Ebrar Küçükoktay “ pankartı ile çıktı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Okul Sporları İl Temsilcisi İlhan Sütlü, Okul İdarecileri , öğrenciler ve sporseverler basketbol müsabakalarını yakından takip ettiler.

Özel Doğa Koleji , Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi takımını 108-70 yenerek şampiyon oldu. Atatürk Lisesi sezonu il 2ncisi olarak tamamladı. Geçtiğimiz yılın şampiyonu olan Özel Enka Anadolu Lisesi , Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi’ni yenerek il üçüncüsü oldu. F.S.And. Lisesi dördüncü oldu.

Dereceye giren okullar ödüllerine kavuşurken , şampiyon Özel Doğa Koleji takımına ödüllerini GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, takdim etti. Özel Doğa Koleji ve Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi ilimizi Genç Erkekler Türkiye Grup Şampiyonasında temsil edecek.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]