Polis, yolda yapılacak olan evlilik teklifine izin vermedi

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde evlilik teklifi için araçlarıyla yolda toplanan ve trafiği aksatan yaklaşık 50 kişilik gruba, polis izin vermedi.

Serdivan ilçe merkezinde bulunan Kafeler Sokağı'nda gençlerden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup, evlilik teklifinde bulunacak arkadaşları için organize oldu. Kalabalık teklif için yolda toplanırken, bu sırada olay yerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize trafik polisleri geldi. Ekipler, yolda bekleyen sürücülere trafiği tehlikeye düşürdüklerini söyleyip, araçlarını bulunduğu yerden almalarını istedi. Sivil kıyafetli bir komiser de aracından inerek kalabalığa 'dağılın' uyarısında bulundu. Ancak gençler, dakikalar içinde teklifi yapıp dağılacaklarını söyleyince bu kez komiser, "İstemiyorum, burada kimse kalmayacak. Kim varsa gözaltına alırım. Yolu boşalt hemen. Gördüğünüz tüm araçlara ceza yazın" diye cevap verdi.

Kafeler Sokağı'ndaki vatandaşlar olay yerinde toplanarak yaşananları izledi. Kalabalık, polisten gördükleri tepki sonrası olay yerinden dağıldı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]