Polis Memurumuza Ziyaretler Devam Ediyor

Hendek Emniyet Müdürlüğünde Görev başında ağır yaralı olarak Sakarya eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılıp yoğum bakımda ameliyat geçirdikten sonra durumu iyiye giden Soner Tiryaki normal servislere alınması ile ziyaretçi akınına uğruyor. Hastanede tedavi gören Polis memurumuz ile ilgili her an bilgi alan ve sık sık ziyaretine giden İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın yanı sıra İlçe Emniyetimizde ki Personel ile birlikte her kesimden ziyaretler devam ediyor.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Bayraklı, İlçe Emniyet Müdürlüğünden mesai arkadaşı Tahsin Özdemir ve Sakarya Rehberim Hendek Temsilcisi Mehmet Kavis, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahi bölümünde tedavi gören Polis memuru Soner Tiryaki’ye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler Polis memuru Soner Tiryaki’nin her geçen gün iyiye gitmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Her geçen gün daha iyi giden Polis memuru Soner Tiryaki ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti ve dualarını eksik etmeyen Hendek halkına selamlarını iletti.

Ziyaretine gittiğimizde her geçen gün iyiye gittiğini görmek bizleri de mutlu etti. Haberhendek ailesi olarak Polis kardeşimize tekrar Allah’tan acil şifalar diliyoruz.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]