Pinhani konserine yoğun ilgi

Türkiye’nin sevilen alternatif rock müzik gruplarından biri olan Pinhani, Sakaryalı hayranları ile birlikte dillerden düşmeyen şarkılarını canlı olarak Agora Alışveriş Merkezi’nde seslendirdi.



 2004 yılında Kavak Yelleri adlı dizi ile bir anda çıkış yaparak geniş bir hayran kitlesi edinen Pinhani, 18 Kasım Cumartesi günü Agora AVM’de gerçekleştirdiği konserde, vokalde Sinan Kanakçı, gitarda Akın Eldes, bas gitarda Selim Aydın, davulda Hami Ünlü hayranlarına müzik dolu bir gün yaşattı.

İşitme engellilere özel hazırladığı klip ile daha da anlam kazanan Yitirmeden adlı şarkısı ile giriş yapan Pinhani grubu, Beni Sen İnandır, Beni Al, Kavak Yelleri, Nazlı Yarim, Ne Güzel Güldün, Köprü Başında, Sen Olmayınca ve Bir Elmanın Yarısı adlı gönüllerde taht kuran sevilen şarkılarını canlı ve akustik olarak hayranlarıyla birlikte söyledi.

Grubun solisti Sinan Kaynakçı şarkılarının yanı sıra gitar, saksafon, tulum, kemençe müzik aletlerini de çalarak hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Bir Elmanın Yarısı şarkısı ile kapanışı yapan grubun solisti Kaynakçı, sahneden inerek hayranlarıyla birlikte oynadı.

Akustik canlı performansın ardından hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekilen sevilen grup üyeleri fotoğrafların yanı sıra posterlerini de imzaladı. Ücretsiz olarak düzenlenen mini konser ve imza günü 3 saat boyunca yoğun ilgi ile devam etti ve unutulmaz anlar yaşandı.

Konserin Ardından…

Kuliste kendilerine sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap veren grup üyelerinden Muhammet Tonkal; her şarkının bir hikayesi olduğunu, bu şekilde dinleyiciye daha kolay geçtiğini vurgularken, grubun dönüm noktasının Kavak Yelleri adlı dizinin müziği olan Hele Bi Gel adlı çalışma ile olduğunu söyledi. Hayranları için müjdeyi veren grup üyeleri yakın zamanda bir türkü albümü hazırlayacaklarını daha sonra ise kendi şarkılarından oluşan bir albüm çalışması yapacaklarını söyledi. Son olarak; Adapazarı hayran kitlesini ve Agora AVM’yi çok beğendiklerini belirterek, uzun bir performans sergilemelerine fırsat verdikleri için Agora AVM yönetimine teşekkür ettiler.


6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]