Pikniğe gittiler, bu hale geldiler

Sakarya'da hafta sonu Sakarya İl Ormanı ve Tabiat Parkı'na piknik yapmaya giden 15 kişilik bir gruptan bazıları, piknik dönüşü vücutlarında oluşan kızarıklık nedeniyle hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı'nda yaşayan 4 aile, Pazar günü piknik yapmak için Sakarya İl Ormanı'na gitti. Uzun süre piknik alanında vakit geçiren gruptaki bazı kişilerin piknik dönüşü vücutlarında kaşıntı meydana geldi.

Uzun süre kaşıntıya maruz kaldıklarını vücudunun çeşitli yerlerinde kızarıklıklar meydana geldiğini söyleyen aile fertleri SakaryaRehberim.com'a şu açıklamaları yaptı:

"Pazar günü güzel bir vakit geçirmek için piknik alanına gittik. Ama gittiğimize bin pişman olduk. Başta herşey güzel gidiyordu. Dönmemize yakın bazılarımızda kaşıntı başladı. Hemen eve döndük. Eve döndüğümüzde kaşıntılar şiddetini de arttırdı. 7-8'imizde baya bir kızarıklıklar oluştu. Diğerlerin durumu daha iyi. Durumu kötü olanlar hastaneye gitti. Doktorlar kötü birşey olmadığını alerjiye bağlı bir durum olabileceğini söyledi. Sürekli pikniğe gidiyoruz. Bu piknik yaptığımız yere ilk defa gittik. Daha önce böyle birşey başımıza gelmedi. Piknik yaptığımız yerdeki yetkililere durumu arayıp söyledik. Bize ilaçlama yaptıklarını ve bu olayın neden meydana geldiğini bilmediklerini söylediler. Piknik alanları yaz aylarında daha fazla ilaçlanmalı diye düşünüyoruz."

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]