Pedallar Trafik Haftası için çevrilecek

Trafik Haftası etkinlikleri 13 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Saat 11.00’da, Demokrasi Meydanı’nda başlayacak tur, Serdivan Trafik Park’ta sona erecek. Etkinliğe bisikletleriyle katılanlar hediyelerle buluşacak ve çekilişe katılmaya hak kazanacaklar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği işbirliği ile düzenlenen Trafik Haftası etkinlikleri 13 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu yıl ‘Trafikte Çocuk Güvenliği’ sloganıyla düzenlenecek olan bisiklet turu, Demokrasi Meydanı’nda başlayıp Serdivan Trafik Park’ta son bulacak. Etkinliğe bisikletleriyle katılanlar hediyelerle buluşacak ve çekilişe katılmaya hak kazanacaklar.

Trafik Haftası

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Trafik Haftası 6. Geleneksel Bisiklet Turu 13 Mayıs Pazar günü, saat 11.00’da, Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. 25 şanslı kişi günün anısına bisiklet sahibi olacak. Bisikletle etkinliğe katılan vatandaşlara ise güvenlik seti hediye edilecektir. Pedallar, Demokrasi Meydanı’ndan Serdivan Trafik Park’a çevrilecek. Etkinliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]