Pedallar Şampiyon Döndü

Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü, Genç Bayanlarda Türkiye Şampiyonu, Yıldız bayanlarda ise Türkiye 3. ‘sü oldu.

Kayseri’de yapılan Türkiye Bisiklet Şampiyonası Yol Yarışları sona erdi. İlimizi temsilen Yarışlarda pedal çeviren Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü, takım halinde genç bayanlarda Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldız bayanlarda takım halinde saate karşı yapılan yarışlarda , Türkiye 3.’sü oldular.

Gençlik Merkezi Sporcusu Yasemin Can yol yarışında Türkiye 2.’si, saate karşı yapılan yarışta ise Türkiye 3.’sü oldu. Yasemin Can 18-20 Ağustos 2017 tarihleri arasında Karabük / Yenice’de yapılacak olan MTB CUP yarışlarında ilimizi temsil edecek.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Branşı Antrenörlerinden Saniye Sezer ; Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü olarak, Kayseri’de yapılan yol yarışlarında başarılı bir performans gösterdik. Sporcularmızı kutluyorum. Bisiklet sporuna destek veren Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e de teşekkür ediyoruz “ dedi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; İlimizde bisiklet sporuna son yıllarda ilgi büyük. Bisikletçilerimizde yurt içi yarışlarda başarıyla pedal çeviriyorlar. Kayseri’den Türkiye Şampiyonluğu ve başarılı sonuçlar alarak ilimize dönen bisikletçilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum “ dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]