Paramotor ile uçuş yapan vatandaş ölümden döndü

Sakarya'nın Karasu ilçesinde halk plajı üzerinde paramotor ile uçuş yaparken atılan voleybol topu yanından geçen öğretmen, büyük tehlike atlattı.

Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Metal Teknolojileri öğretmeni olan Avni Uzun, kendi yapımı olan paramotor ile Sakarya'nın Karasu ilçesinde Türk bayrağı açarak uçuş gerçekleştirdi. Halk plajı üzerindeki uçuşunu kamera ile görüntüleyen Uzun'a doğru atılan voleybol topu yanından geçti.

Plaja yakın uçtuğu için büyük tehlike atlatan Uzun, topu atanı bulmaya çalıştı ancak, başarılı olamadı. Görüntüleri Facebook'taki sayfasından 'aman dikkat' diyerek paylaşan Uzun, "Karasu Plajı üzerinde bayrak çekerken, herkes tarafından ilgiyle ve takdirle izlenirken, plajdan kendini bilmez bir densiz tarafından, sonucunun neye mal olacağını düşünmeden, bana top fırlatıldı. Allah'tan top teğet geçti. Aksi takdirde hem benim için hem plajdaki izleyenler için elim bir kaza meydana gelebilirdi. Bu tür olumsuzluklara karşı dikkatli olunması için tüm pilot arkadaşlarıma kazasız kırımsız uçuşlar dilerim" açıklamasında bulundu.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]