Pamukova'da tesisler çürüyor

CHPli Erdoğan Isır ve Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke Pamukova ilçesinde atıl halde bulunan spor salonunu inceleyerek tesisin çürümeye terk edildiğini söyledi.

CHP milletvekili ve il başkan adayı olan ve şehir için çalışmalarına partili olarak devam eden Erdoğan Isır partisinin Pamukova ilçe başkanı ile birlikte Pamukova spor salonu yüzme havuzu ve stadında incelemelerde bulundu ve kapısına kilit vurulan ve çürümeye terk edilen spor salonu il yüzme havuzunun önünde açıklama yapan Erdoğan Isır ‘Buralar milli servettir. Maalesef yatırım yapıldıktan sonra belediyeye geçen bu yerlerin bakımları yapılmamış ve çürümeye terk edilmiş. Spor salonunun Kapısında Pamukova Belediyesi spor salonu yazıyor ancak şu anda atıl halde çürümeye terk edilmiş. Burası yakın zamana kadar önemli turnuvalara ev sahipliği yapıyordu. Şimdi ise hali içler acısı. Burasının çok acilen Pamukova’ya kazandırılması gerekiyor’ dedi.

Isır ‘Güreş salonu olarak inşa edilen ancak sonradan havuza dönüştürülen yüzme havuzuda atıl olarak bekliyor. Buralar adeta kaderine terk edilmiş. Pamukova bunu hak etmiyor. Futbol sahasıda bunlardan farksız değil. Futbol sahasında yağmur yağmazsa maç yapılıyor ancak soyunma odaları çok kötü. Maç izlemeye gelen misafirler için tuvalet bile yok. Bu tesise acilen sahip çıkılması gerek’ dedi.

Pamukova Cumhuriyet halk partisi ilçe başkanı Ali Teke ‘Pamukova’da bulunan bu güzel tesislerimiz çürümeye terk edilmiş. bu tesisle ilgili bir rapor hazırlayarak Sakarya vekilimiz Engin Özkoç’a dosya olarak sunacağım. Milletvekilimiz bunu parlementoda gündeme getirecektir Pamukovalı hemşerilerim müsterih olsunlar. Buradaki manzara çok üzüntü verici. Bu tesisler resmen çürüyor’ dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]