Pamukova Göl Park proje çalışmaları devam ediyor

Pamukova Belediyesi projeleri arasında yer alan ve yapımına devam edilen projede çalışmalar hızla devam ediyor.

Pamukova Belediyesi tarafından eski garaj ve soğuk hava deposunun olduğu alana yapılan bölgenin en büyük ve en modern Çok Amaçlı Sosyal Tesisi olan Göl Park projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

İçerisinde sunî gölet, yürüyüş yolları, kafeterya, spor aletleri parkı, şelaleler, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı proje tamamlandığı zaman vatandaşların ilgi odağı olacak.

Görsel ve kullanım imkanları açısından birçok hizmet alanına hitap edecek olan Göl Park 10 bin metre kare arazi üzerine kuruluyor. 4 bin beş yüz metre kare sunî göletin yer alacağı proje bu özelliği ile bölgenin ilk ve en büyük projesi oluyor. İstanbul - Antalya D-650 karayolunun hemen yanında bulunan projenin aynı zamanda yerli ve yabancı turistlere de hitap etmesi planlanıyor.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser büyük proje ile ilgili olarak " İlçemize her alanda olduğu gibi sosyal yaşam alanlarında da ilklerle buluşturmaya devam ediyoruz. 10 bin metre kare arazi üstüne yapılacak olan proje ile vatandaşlarımızın günün stres ve yorgunluklarını atabilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri, misafirlerini nezih bir ortamda ağırlayabilecekleri bir proje oluşturuyoruz. Bölgemizde eşsiz bir mekân olacak olan Göl Park projemizi İnşallah kısa bir süre içerisinde kullanıma sunacağız " dedi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]