Otomobil, işyerinin vitrinine daldı

Sakarya'da virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, bir iş yerinin vitrinine ve önünde duran park halindeki minibüse çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Akyazı ilçesi Ömercikler Mahallesi Kızılay Meydanı mevkiinde virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, bir iş yerinin vitrini ve park halindeki 54 HT 5.. plakalı minibüse çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle minibüs ise iki metre ileride bulunan ve yine park halinde bulunan farklı bir otomobile çarptı. Selami B.’ye ait iş yerinin vitrinine ve önünde park halinde bulunan minibüse çarparak durabilen otomobil sürücüsü kazayı ucuz atlattı.

Olay anında dükkanda çalışmakta olan Selami B., “Çalıştığım esnada büyük bir gürültü koparak iş yerimin camları kırıldı. Verilmiş sadakamız varmış, aracımızda ve iş yerimizde maddi hasar meydana geldi. Tesellimiz kimsenin burnu bile kanamaması oldu” dedi.

Kazada yaralanan olmazken, araçlarda ve dükkanda maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri ise kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]