Otobüs şoförü yaşlı çifti araçtan indirdi iddiası

İddialara göre Korucuk Özel Halk Otobüsüne binmek isteyen yaşlı çifti, şoför araçtan zorla indirdi.

Olay bugün Korucuk Özel Halk Otobüsünde meydana geldi. Özel Halk Otobüsüne Devlet Su İşleri durağında yaşlı çift otobüse binmek istedi. İddialara göre Serbest biniş kartlarını gösteren yaşlı çifti otobüs şoförü araca almak istemedi.

 Bunun üzerine çift "Bize bunu belediye verdi" diyerek itiraz etti. Şoför ise, "O zaman git derdini belediyeye anlat" diyerek çifti otobüsten indirdi.
İddialara göre hızını alamayan otobüs şoförü araçtan inerek çiftin üzerine yürüdü. Çevrede bulunan esnaf araya girerek şoförü araca geri bindirdi. Otobüsteki yolcular "Bu kaçıncı aynı problem yetkililer görsün artık" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Olayda bahsi geçen otobüs şoförü de konu ile ilgili açıklama yaptı
Otobüs şoförü Mert A. "Olay biz başka yolcu ile serbest kartlar ile ilgili konuşurken o şahsın arkadan konumuza girip "mecbursun  taşıyacaksın" dediği için sözlü tartışmaya dönüşmüştür. Bunun üzerine kendi isteği ile inmek istedi ve aşağı indikten sonra tehdit ve hakaretler savurdu. " dedi. Mert A., "Bu işi bu kadar basit sananların bir gün yapmasını isterim ben o durakta para konusunda en son sorun çıkaracak insanlardan biriyim" diyerek iddiaları yalanladı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]