Otizmli Ecren Türkiye Şampiyonası'na katılacak

Sapanca Özel Çocuklar Spor ve Müzik Kulübü’nün masa tenisi branşında lisanslı sporcusu olan otizm hastası Ecren Kılıç, Bölge Şampiyonası’nda 1’nci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2017 yılında düzenlediği Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası ve 12-15 yaş kategorisinde Marmara Bölge Şampiyonası’nda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan Sapancalı otizm hastası Ecren Kılıç, 2-4 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılacak. Şampiyonada Sakarya’yı temsil edecek olan 15 yaşındaki Ecren Kılıç’ın en büyük hedefi Milli formayla ülkemizi başarıyla temsil etmek.

HEDEF OLİMPİYATLAR

2-4 Şubat 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası’nda tekrar şampiyon olmayı hedeflediğini anlatan Ecren Kılıç, “En büyük hayalim milli formayla 2020 yılında düzenlenecek Paralimpik Olimpiyatları’nda ülkemizi ve Sapancamız’ı temsil etmek. Bunun için daha da çok çalışıyorum” dedi.

DESTEK BEKLİYOR

Ecren’i şampiyonaya hazırlayan antrenörü Selçuk Abuç ise, “Ecren’e güveniyorum, Türkiye Şampiyonası’nda yine büyük başarılara imza atarak şampiyon olacak” diye konuştu. Ecren’in şampiyonalara kendi imkanlarıyla hazırlandığını da belirten Selçuk Abuç, destek verildiği takdirde Ecren Kılıç’ın çok daha büyük başarılara imza atacağını sözlerine ekledi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]